Şimdi Ara

Kaykay Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kaykaya başlamayı düşünüyorum ; daha yeni başlayacağım için başlangıç için bir kaykay gerekiyor (Bütçem 20-40 TL) Tavsiyelerinizi bekliyorum

• Arkadaşlar bende başlayacağım 300 lira param var ayakkabı ile beraber tavsiyelerinizi bekliyorum.Edit hocam o kaykay anca üstünde durmak içindir.Bütçeni arttırmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrcomposer -- 4 Mart 2013; 17:50:28 >
  • moralini bozmak istemem ama sırt üstü düşüp kolunu kafanı sırtını zedeleyip bırakıcaksın
  • Beyler banada lazım upp.
  • up
  • up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverPain

Arkadaşlar bende başlayacağım 300 lira param var ayakkabı ile beraber tavsiyelerinizi bekliyorum.Edit hocam o kaykay anca üstünde durmak içindir.Bütçeni arttırmalısın.

Profesyonel bi kaykay ve ayakkabıya 300 tl yetmeyebilir bütçeni arttırırsan çok iyi olur tabiki ayakkabıda alıcam dıyosan. Kaykaylarda Enjoi var element var plan B var trap var darkstar var yani var da var. Ben trap kullanıyorum.Trap da güzel tavsiye ederim element falan aslında hepsi iyi aralarından desenlerıne gore begendıgını alırsın artık sana kalmış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eliptik bisiklet tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    eliptik bisiklet tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    KASK TAVSİYESİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atkiuv

Arkadaşlar kaykaya başlamayı düşünüyorum ; daha yeni başlayacağım için başlangıç için bir kaykay gerekiyor (Bütçem 20-40 TL) Tavsiyelerinizi bekliyorum

20-40 tl lık kaykaylarla başlarsan kaykaydan soğursun yani imkanın varsa biraz sabret ve profesyonel al keyfine bakk
  • quote:

Orijinalden alıntı: aloren11

quote:

Orijinalden alıntı: Atkiuv

Arkadaşlar kaykaya başlamayı düşünüyorum ; daha yeni başlayacağım için başlangıç için bir kaykay gerekiyor (Bütçem 20-40 TL) Tavsiyelerinizi bekliyorum

20-40 tl lık kaykaylarla başlarsan kaykaydan soğursun yani imkanın varsa biraz sabret ve profesyonel al keyfine bakk

Yada arkadaşlarında var ise öğrenmek için ödünç al.

alıcak 300-500e sonra hevesi kaçıcak satıcak yarı fiyata

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.