Şimdi Ara

Kaykay sürmeyi bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam beyler kaykay mı hareket bisikleti mi alsam diye düşündüm kaykayı tercih ettim daha almadım ama , nasıldır ? zor mudur sürmesi veya mesela kaykayla beraber zıplaması. bilen varsa yardımcı olsun

• upupup ayrıca kaykay tek başına kayılır mı tanıdık birisi yok kaykaycıda .
  • Zor zor düşersen ölürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: -S.E.R.K.4.N-

Zor zor düşersen ölürsün
    1 arkadaşın olsa daha eğlenceli olur. Hareketleri de youtubedeki videolardan rahatlıkla öğrenebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yuemho ™

1 arkadaşın olsa daha eğlenceli olur. Hareketleri de youtubedeki videolardan rahatlıkla öğrenebilirsin.

Alıntıları Göster
    Bulunduğun şehre, semte göre değişir mesela ben Bursa Nilüfer'de oturuyordum orda deli gibi kayardık harika alanlar vardı Ankara'ya geldim sağolsun belediye kaykaycılara 0 destek veriyor, son skatepark'ı da kapattılar.
    Yalnız herkesin yapabileceği bir spor değil oldukça fit olman gerekiyor yoksa ne kadar debelensen de bir seviyeden öteye gidemezsin. Tabii en zor yanı da tehlikeli olması. Adrenalin delisi biriysen başına ummadık şeyler gelebilir kaykay konusunda çok da savurgan olmamak lazım yani. Yine de sen bilirsin ama en önemli iki etken çevre ve semtin olacaktır bunları göz önünde bulundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

Bulunduğun şehre, semte göre değişir mesela ben Bursa Nilüfer'de oturuyordum orda deli gibi kayardık harika alanlar vardı Ankara'ya geldim sağolsun belediye kaykaycılara 0 destek veriyor, son skatepark'ı da kapattılar.
    Yalnız herkesin yapabileceği bir spor değil oldukça fit olman gerekiyor yoksa ne kadar debelensen de bir seviyeden öteye gidemezsin. Tabii en zor yanı da tehlikeli olması. Adrenalin delisi biriysen başına ummadık şeyler gelebilir kaykay konusunda çok da savurgan olmamak lazım yani. Yine de sen bilirsin ama en önemli iki etken çevre ve semtin olacaktır bunları göz önünde bulundur.

Alıntıları Göster
    Kaykay değil ama snowboard yapıyorum benzer ikiside

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben biliyorum. Kullanması kolay fakat hareketleri özellikle tek başına öğrenmek zor olabiliyor. Çok eğlenceli değil bence bisiklet daha zevkli

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

Ben biliyorum. Kullanması kolay fakat hareketleri özellikle tek başına öğrenmek zor olabiliyor. Çok eğlenceli değil bence bisiklet daha zevkli

Alıntıları Göster
    şimdi kararsız kaldım.acaba bisiklete mi dönsem diye. ne yapsam acaba yollar burada hep çakıl taşlı
  • Bisiklet al pişman olmazsın herkesin gözü üstünde olur ama bisiklet açık renkli olsun kaykayı kimse tanımaz.!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıIRYaNiMaYIı -- 2 Ocak 2012; 18:20:25 >
  • kaykay da var bisiklette kaykay için arkadaş lazım ama düz yerden başka yerde sürülmüyor bisiklet ulaşım için iyi onda da hereket yapabilirsin kaykayim olmasına rağmen hala fazla iyi kullanamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eatpraylove -- 2 Ocak 2012; 18:20:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eatpraylove

kaykay da var bisiklette kaykay için arkadaş lazım ama düz yerden başka yerde sürülmüyor bisiklet ulaşım için iyi onda da hereket yapabilirsin kaykayim olmasına rağmen hala fazla iyi kullanamıyorum
    sağolun arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Estonia

sağolun arkadaşlar

Alıntıları Göster
    Ulaşım için alıcaksan bisiklet, zevk için alıcaksan kaykay. Genelde kaykaylar meydanlarda veya geniş olan düzlük alanlarda sürülür yanına bi arkadaş daha bulabilirsen eğlenebilirsiniz, zaten zaman geçtikce sizi oralarda görüp bu işe özenenler olur onlarda kaykay alır yavaş yavaş yaygınlaşır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0llie

Ulaşım için alıcaksan bisiklet, zevk için alıcaksan kaykay. Genelde kaykaylar meydanlarda veya geniş olan düzlük alanlarda sürülür yanına bi arkadaş daha bulabilirsen eğlenebilirsiniz, zaten zaman geçtikce sizi oralarda görüp bu işe özenenler olur onlarda kaykay alır yavaş yavaş yaygınlaşır.

tamamda buralarda düzlük alan yok hep çakıl taşlı çok düzgün değil yollar
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 0llie

tamamda buralarda düzlük alan yok hep çakıl taşlı çok düzgün değil yollar

Alıntıları Göster
    Bana derler kaykay Çağatay.

• quote:

Orijinalden alıntı: CagataySA

anlat bakalım çagatay kaykay için nasıl bir zemin gerekiyor taşlar sorun olur mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CagataySA

anlat bakalım çagatay kaykay için nasıl bir zemin gerekiyor taşlar sorun olur mu ?

Alıntıları Göster
    Sorun ancak sende her yerde sürmeyeceksin kardeşim, mesela git sahil'lere veya park'lara oralarda kayıcaksın.
    Bu arada bisikletlilere kız bakmıyor ancak kaykayda götürürsün benden sana tavsiye

• quote:

Orijinalden alıntı: Spragga

Sorun ancak sende her yerde sürmeyeceksin kardeşim, mesela git sahil'lere veya park'lara oralarda kayıcaksın.
    Bu arada bisikletlilere kız bakmıyor ancak kaykayda götürürsün benden sana tavsiye

Alıntıları Göster
    ben biliyorum
    berabermi kaycaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electi -- 3 Ocak 2012; 15:21:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Electi

ben biliyorum
    berabermi kaycaz

Alıntıları Göster
    kız için değil maksat zevk almak
  • quote:

Zaten kaykayı kız için alırsan bu sporu yapamazsın. Kendini geliştirmek için içindeki kaykaycı ruhunu salman gerekiyo, lakin arkaplanda kız meselelerinde düzelme söz konusudur tabii.
  • quote:

quote:

Zaten kaykayı kız için alırsan bu sporu yapamazsın. Kendini geliştirmek için içindeki kaykaycı ruhunu salman gerekiyo, lakin arkaplanda kız meselelerinde düzelme söz konusudur tabii.

Alıntıları Göster
    Caddebostan yakınsa en kral yer orası.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.