Şimdi Ara

Kayıtsız Orange HTC Drea200 (Dream g1)>>269lira<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Uşak
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadasimdan aldigim cihazi satisa koyuyorum. fransada kullanilmis olup root ve upgrade yapilmamistir. Kayıtlı degildir.. yaninda sarj aleti data kablosu kılıfı ve 4gb highclass6 hafiza karti verilecektir.

Takas Fiyati 300 liradir..Komisyon eklenip taksitle satis icin sanalpazardan ilan acilir... Kasa degisimi isteyen yapar isteyen kullanir ekraninda tek bir cizik dahi yoktur sorunsuz bir cihazdir..Takas yapabilirim mantikli oldugu surece uste duruma ve cihaza gore 3 5 ekleyebilirim.(donla mandalla takas teklifleri geliyor yoksa )

Sacma sapan teklif iceren pmler cevaplanmiyacaktir. Forum kurallari Dahilinde yorum aciktir Kural harici yorumlar sikayet edilecektir.

Sadece kullanicisina satilik oldugu icin pazarlik icermemektedir. Diger piyasadaki G1ler ile bir tutulmamasi rica olunur..Cunku dream(drea100) degil DREA200 dur cihazin versiyonu

Kayıtsız Orange HTC Drea200 (Dream g1)>>269lira<<
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 18 Eylül 2010; 19:39:20 >

• Joystikde bi sorun mu var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srxburak

Joystikde bi sorun mu var ?

sorun derken? sahsen kendim wifi ile kullaniyorum suanda kapali oldugu icin hicbir sorunu yok her tarafa rahatca gidiyo tıklamasinda kaymasinda herhangi bir sorun yok.. zaten ilanda belirttim cihazin hicbir sorunu yok. sorunu olsa direk yazarim onceki satislarimda sorunlari belirttigim gibi bundada belirtirim saklamaya gerek oldugunu dusunmem...

Akliniza takilin sorularinizi pm ile sorarsaniz daha hizli yanit verebilirim ..
  • kardesıme her turlu kefılım bende bı g1 kullanıcısıyım cıhazı test etmenızı yada hevesınız varsa almanızı öneririm kardesıme de hayırlı satışlar dilerim
  • tskr ettim kardesim. yanliz su var sendeki cihaz drea100 :D bendeki drea200 aradaki farki sorma bende tam bilmiyorum ama bildigim birsey varsa dokunmatigi iphone dan iyi zaten cihaz harika ama bide aksilik olmayip kayıt ettirip kullanabilsem cok guzel olacakti artik kismet satilirsa satilir satilmazsa pasaport bulabilrsem kayıt ettirip kendim kullancam :) simdi bide ogrendigim kadari ile fake imei yapilabiliyormus bu cihazlarada usakta arkadas var jtag ile imei caktiripta kullanabilirim sonucta piyasada g1ler 400 500 arasi :D
  • cihaz amortiiii(amet) kardesime satildi hayirli olsun m35 amortiiii ve bana :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.