yurtdışından gelen pasaport kayıtsız iphoneuma vodafone kartımı taktım ve 4 gündür kullanıyorum. muhtemelen kayıtdışı olduğu ile ilgili bir sms gelmek üzeredir..
1- Kayıtdışı olduğunu ve kapanacağını belirten sms tahminen kaç gün içinde geliyor?
2- sms geldikten sonra kaç gün daha izin veriyorlar kullanım için?
3- farzedelim ki ben telefonum kullanım dışı olduktan sonra bir pasaport buldum, kaydını yaptırabiliyor muyum? Yani telefon kullanım dışı olduktan sonra bi daha asla kayıt yapılamaz diye bir durum söz konusu mudur?
teşekkürler.
1.telefonun tespit edilikten sonra geliyor zamanını bilemem
2.1 hafta
3.yaptırabilirsin herhangibir operatöre gidince.Telefon kilitli demek o telefon kullanılamaz anlamına gelmez avea ya git pasaportla ücretsiz kaydını yaparlar 1 gün içindede açılıyor.
fake imei vs olmaz mı ? 2g de ?
fatura lazım mı ?
lazım değil sadece pasaport yeterli (: ben libyadan almıştım telefonu :D arapça fatura heralde yetkili anlamazdı ne yazdığını xD
Son 1 ay içerisinde Türkiye'ye giriş yapmış herhangi bir pasaport ile kayıt yaptırabilirsiniz.
peki arkadaşa telefonu vermesem imei no ve sei numaralarını yazsam kayıt ettirilir mi?
Bayiisine gore degisir,kimisi telefonu gormek istiyor kimisinde de imei numarasi yeterli oluyor;ancak pasaport sahibi kayit yapilirken mutlaka orada olmali,bunun toleransi yok.
pasaport bulamayanlar için çözüm nasıldır arkadaşlar başka bir telefonun imesini kopyalatsak bu sefer de 3gyi mi kullanamıyoruz internet kullanımında tespit ediyorlarmış sanırım
quote:
Orijinalden alıntı: fatguncom
pasaport bulamayanlar için çözüm nasıldır arkadaşlar başka bir telefonun imesini kopyalatsak bu sefer de 3gyi mi kullanamıyoruz internet kullanımında tespit ediyorlarmış sanırım
up
quote:
3g iphonelara 'fake imei' yapılamaz. fake imei sadece 2g iphonelar için geçerlidir.
1 hafta doldugunda kaydettiremezsen gecmis olsun
quote:
Orijinalden alıntı: wm1tr 1 hafta doldugunda kaydettiremezsen gecmis olsun
3g iphonelara 'fake imei' yapılamaz. fake imei sadece 2g iphonelar için geçerlidir.
peki 2gye fake imei yaptırdık edge bağlantısında yine tespit edilip telefon kapatılıyor mu
2 g ye nasıl fake imei yapılır ? 3.1.2 versiyon var şu an
quote:
Orijinalden alıntı: ugur@
2 g ye nasıl fake imei yapılır ? 3.1.2 versiyon var şu an
nerden aldın ben aldığım yerde bedava yaptırmıştım. bence hiç uğraşma yaptır he ama para vermek istemiyorum diyosan öncellikle şunu biliyorum ki fw ni 1.x e döndürmen gerekiyor bu şart ondan sonra çok basit bir software ile yapabiliyosun ama zor kısmı downgrade biraz araştırırsan bulursun nette
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fulldepo
quote:
peki 2gye fake imei yaptırdık edge bağlantısında yine tespit edilip telefon kapatılıyor mu
ben 1 senedir fake imei ile kullanıyorum turkcellden de edge paketi kullanıyorum kapanmadı çünkü zaten saptadıkları imei yazılımda gömülü olan imei numarası kasanın üstündeki imeiyi de göremiyeceklerine göre bi problem yaşamadım 1 senedir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme