Şimdi Ara

Kawai Dh-1588 uv 10' android multimedya teyperak edilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Teybi aldım arabama taktırdım.

İlk izlenimlerim. Android 5.1olması bazı konularda sıkıntı çıkardı teamviewer çalışmadı. uyumlu değil hatası verdi.
    Geri vitese takınca anında geriyi gösteriyor. Gecikme yok.
    3 usb girişi var.
    1 micro sd kart.
    1 gsm hat girişi var.
    Sökülebilir kafa var. Ama çok kullanışlı değil. Pratik değil.
    Direksiyon tuşları için aparata ihtiyaç yok. Hyundai Accent Era 2006 araçıma direk takıldı.
    Wifi - Bluetooth sorunsuz çalışıyor.
    Parlaklık öğlen bile ekranın gorunmesine yetiyor. Tabi%50 kayıp oluyor netlikte.
    Direk güneş görmez ise parlaklık yeterli.
    Merak edenler yapmış olduğum basit video yu izleyebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 haftadan fazla kullanıyorsunuz sanırım. tavsiye edermisiniz? Nav . nasıl? ömür boyu güncelleme alacakmı? Aynı ürünü 17 temmuzda tekrar satacak şok. tavsiyelerinize göre alacağım yada almayacağım.
  • scaen S kullanıcısına yanıt
    hava menfezlerino onlemis pek saglikli degil hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • scaen S kullanıcısına yanıt

Video ile kullanımını ve performansını anlatmaya calistim.

Genel olarak iyi.

Giderek daha cok sevmeye başladım.

Guncelleme ilgili bilgim yok araştırma yapıyorum. Bir menüsü çince ayRlarla ilgili bir yer. Orayi ingilizceye cevirirsem. Belki guncelleme ile ilgili bir seyler çıkabilir.

• Merhaba
    Bu teybi 2008 model astra h aracıma taktım. Ekran kalitesi fena değil. Gece ekran ışığı için apk yükledim akşamları fazla ışık sorununu çözdüm. Direksiyon kontrolü sağlanamıyor. CANBUS uyumlu değil sanırım.
    Çözüm için alternatif yolları araştırıyorum. Bluetooth hazır modüller ile sorun çözülecek gibi duruyor.
    Çince siye bahsettiğiniz menüler fabrika ayarlarından girilen ekranda ise dokunmatik ekran kalibrasyonu ve sol taraftaki tuşların ayarı için bir menü çıkıyor. Google çeviri ile baktığımda çıkan bilgiler bu şekilde idi.
    Sizde bir gelişme var mı. ?
    Farklı fonksiyonları keşfedebildiniz mi.? Navigasyon yazılımı açılış hızı yavaş. Çözüm öneriniz var mı?
    Ayrıva bluetooth üzerinden telefon görüşmelerinde ses az geliyor biraz açınca da konuşma bittiğinde müzik sesi çok yüksek çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: star@1

Merhaba
    Bu teybi 2008 model astra h aracıma taktım. Ekran kalitesi fena değil. Gece ekran ışığı için apk yükledim akşamları fazla ışık sorununu çözdüm. Direksiyon kontrolü sağlanamıyor. CANBUS uyumlu değil sanırım.
    Çözüm için alternatif yolları araştırıyorum. Bluetooth hazır modüller ile sorun çözülecek gibi duruyor.
    Çince siye bahsettiğiniz menüler fabrika ayarlarından girilen ekranda ise dokunmatik ekran kalibrasyonu ve sol taraftaki tuşların ayarı için bir menü çıkıyor. Google çeviri ile baktığımda çıkan bilgiler bu şekilde idi.
    Sizde bir gelişme var mı. ?
    Farklı fonksiyonları keşfedebildiniz mi.? Navigasyon yazılımı açılış hızı yavaş. Çözüm öneriniz var mı?
    Ayrıva bluetooth üzerinden telefon görüşmelerinde ses az geliyor biraz açınca da konuşma bittiğinde müzik sesi çok yüksek çıkıyor.
    İyi bir elektrikci bağlar bizim elektrikcide iyi biliyom dedi yapamadi yaninda kawai servisi aradım adam bir firca atti elektrikciye hemen baglamisti

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Çince menüye bende ulaştım. Dokunmatik ekran ve dokunmatik tuş ayarları ile ilgili bir ekran orası. Ayarları kurcalayınca Ekran ters çalışmaya başladı biraz uğraştıktan sonra düzelttim. Güncelleme yok sanırım. Kendi sitesinde mesaj yazayım dedim mesaj dahi gitmiyor.
    MTK işlemcili benzer modelleri araştırıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam teypin çince ayarlar bolumune girerken istediği şifre ney ?teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.