Şimdi Ara

Kavga'ya (Brawling) Gelecek Degisiklikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Players are intended to be Elite, but after some investigation (thanks to your reports) we were able to determine that this isn't happening on the current build of the PTR. That's absolutely a bug and we'll be fixing it for a future PTR build.

Once the bug is addressed, this is what you can expect:

1. +Damage vs. Elites and +Reduced Damage from Elites affixes on items should work correctly against players.

2. The CC reduction rules that apply to Elite monsters in Inferno should also apply against players. Much like Elite monsters in Inferno, players will cap out at 65% CC reduction (with CC effects less than 0.5 seconds being ignored). These values are subject to change or go through different iterations as the PTR continues.

3. There is also an inherent 30% CC reduction in player vs. player which is not currently working on the PTR. So, a 4 second stun should only last 2.8 seconds in PvP combat. This can, of course, be combined with CC reduction from gear and skills.

(Note that pets are not currently considered Elite.)

http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7593741962#7

Kisaca CC reduction geliyor. Hatta, Duelloda, CC'lerin suresi otomatik %30 daha az olacak sekilde baslayacakmis. Bunun disinda, oyuncular elite olarak kabul edilecek, yani bonus vs elite vs benzeri ozelliklerden faydalanabileceksiniz. Tahminimce Stone of Jordan'in fiyatlar yukselir, bi tane ayirin :)

CC = Crowd Control, yani ne kadar sureyle karsi tarafi dondurdugunuz, blind ettiginiz, maymuna cevirdiginiz sure ve eylemi temsil ediyor. Bilmeyenler icin.

Not: Kendine fayda saglayan buyulerde bir degisiklik simdilik gorunmuyor. Gorunmez olma suresi, mantralar vs.

quote:

Players are now correctly considered "Elites" in PvP and PvE combat
    Players should now be automatically healed and have all active debuffs removed upon leaving the Scorched Chapel
    Followers should no longer become hostile towards players after exiting the Scorched Chapel
    Storm Armor shocks can now be dodged
    Nek the Brawler will no longer die if another player joins or leaves a game while someone is standing near him
    It's no longer possible to have inactive followers providing buffs in duels

Onemli olan degisiklikler;

Artik Elite olayi PTR'da da kabul gordu. Yani PVE'de de PVP'de de artik elite kategorisinde olucaz.
    Storm Armor Shock'lari artik dodge'lanabilecek. (Oh be..!)
    --------------------------------------------------------------------

1/30/2013 Degisiklikleri
    quote:

Demon Hunters, Witch Doctors, and Wizards now receive a 30% damage reduction while in the Scorched Chapel
    Barbarians and Monks now receive a 35% damage reduction while in the Scorched Chapel
    Note: Barbarians and Monks are receiving an additional 5% reduction due to the fact that they generally need to be closer to their targets (as compared to Demon Hunters, Witch Doctors, and Wizards)
    Nek the Brawler has been evicted from the Slaughtered Calf Inn and now resides alongside your followers in Act I
    He's now also available in the Act II and Act III/Act IV hubs
    A PvP chat channel has been added

- DH, WD, and Wizard'in Scorched Chapel'de %30 daha az damage alacaklar.
    - Barbarlarin ve Monklarin Duelloda %35 daha az damage alacaklar. (Monk ve Barbarlar melee oldugu icin boyle ekstra bir buff gelmis)
    - PVP Kanali eklenmis
    - Duello'ya summonlayan Nek the Brawler artik tum actlerde var.

Kisaca biraz daha dayanabileceksiniz Duello'da artik.

08/02/2013
    quote:

After reviewing feedback from the PTR, we've decided to rename dueling to brawling—a title we feel is much more fitting for the system. Rather than wait to announce this in the official patch notes, we wanted to let players know ahead of time, in part to reduce confusion and in part to explain the reasons behind the change.

While the system we designed for 1.0.7 was developed in order to give players a fun way to beat each other up in Diablo III, we've come to realize that "dueling" wasn’t the best name for it. Sure, it allows players to pummel, stomp, immolate, and hex fellow Nephalem (over and over again, if they so choose), but it's not a traditional one-on-one duel. It’s something much more wild and open-ended, where you can engage in 3-person and even 4-person free-for-all skirmishes with few restrictions. The system is all about letting players fight for the sake of fighting—you don’t need to worry about objectives, rewards, or scoring, and that’s exactly what we love about it. But again, that’s not really dueling; it’s brawling!

There's a lot of power in a name, and we think that the idea of a brawl more accurately describes the system we created. Heck, the NPC we added is even called Nek the Brawler, so we feel this re-branding must have been foretold in one of Deckard Cain’s prophecies. :)

This change will be reflected in the patch notes, as well as in all related game text fields once 1.0.7 ships. We’ve no further changes planned for brawling at this time, but we’re excited to see what kind of havoc players will wreak in the Scorched Chapel once the patch is released.

Kaynak:http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7864606652?page=1

Kisaca Duello'nin yeni adi Brawling (Kavga, ingilizcesi Bırouling gibi okunuyor.) olarak degistirilmistir. Cunku duello ifadesinde birinin digerini yenmesine kadar gecen sure ve eylemi gosteriyor, fakat su anki sistemde amacsiz sadece oyuncularin birbirini oldurmesinden dolayi ve siniflar arasi gucu dengeleyemediklerinden dolayi kisaca Duello'nun adini Kavga olarak degistirmisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 8 Şubat 2013; 20:48:51 >

• Bu player = elite hadisesi bayağıdır konuşuluyordu. SoJ, Oculus, Litany hatta Blackthrone set vb. ne varsa istifleyenler biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fabrice

Bu player = elite hadisesi bayağıdır konuşuluyordu. SoJ, Oculus, Litany hatta Blackthrone set vb. ne varsa istifleyenler biliyorum.

bugün AH ye baktım attack speed li litany için..uzun süredir de bakıyodum fiyatları düşer de belki alırım diye.. yemin ediyorum 4 5 tane litany vardı..sanki dükkanı komple soymuşlar..çıkan attack speed liler de 9 falan değil 6 ydı maksimum..
    player = elite ile WD nin gücüne güç katıyolar gibime geliyor :D
  • Bence bir ödül sistemi mutlaka eklenmeli, sadece bu şekilde olursa en fazla 1 hafta oynanır bu...
  • Bu durumun sadece bug dan ibaret olması sevindirici, ben normalde bu şekilde yaptılar diye üzülmüştüm. Duel perma stun, perma fear'dan geçilmiyordu. Bu değişikliklerle daha düzgün bir duel çıkacaktır ortaya.

Edit: bir de monkların Fist of thunder'indaki ufak kickback efekti özelikle monk vs monk da çok sıkıntı yaratıyordu kickback'i tutturan karşı tarafı kitliyordu resmen. Player'ların elit sayılmasıyla bu kickback ve bunun gibi ufak efekler artık duelde çalışmayacaktır sanırım(yada umarım).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utk-i -- 18 Ocak 2013; 14:36:35 >
  • Güzel oldu bu 5-6 soj stokladım bile şimdiden :) hauntlu , spiderlı, hungering arrowlu falan bakalım değerlenirler muhtemelen ileride :) Birtane de litany aldım chc chd li olmadı onu da satarız.
  • Geceleri Soj piyasasını araştırıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olayım..

Açık arttırmadaki 30 elite bonuslu Soj lara bakıyorum..aşağıda yazdığım fiyatlar o anki fiyatlar..bidlenmiş yani satış potansiyeli olanlara bakıyorum
    Monk
    Fists of thunder (%12) --> 49m +
    tempest Rush (%2) --> 17m+
    Exploding Palm(%12) -->18m+
    Barb
    Whirlwind(%6) --> 290m+ (bunun cold lusunu alıyolar arkadaşlar ve baya da bi vakti vardı)
    Hammer of the Ancients (reduce 4) --> 70m+
    Witch Doctor
    Zombie Charger(9) -->22m+
    Spirit Barrage(10) --> 50m+
    Summon Zombie Dogs(8) -->70m+ (çok vakti vardı çok artar)

alacak arkadaşlar bu özelliklere dikkat ederlerse iyi olur.. bir de witch doctor olduğum için bizim class hakkında konuşacak olursam Haunt çok fena yükselmiş durumda %30 bonus elite + %12 hauntu 700 m den koyuyorlar Ah ye.. burada şöyle bi yol izleyebilirsiniz..700 çok fazladır çoğu elinde kalır ama insanların 700 e koyduğunu siz 500 e koyarsanız yanıltıcı bi etkisi olur ve satabilirsiniz...satış politikalarından biridir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CC = Crown Control degil Crowd Control demektir.crowd ısrar etmek toplanmak demek crown taç demek:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujinsan -- 22 Ocak 2013; 13:29:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

CC = Crown Control degil Crowd Control demektir.crowd ısrar etmek toplanmak demek crown taç demek:D

Hocam biz anlamıştık ne olduğunu Yinede dikkatin için tebrik ederim...
  • ödülü falan geçtim bari skor tutan bir sistem yaptın bu ne biçim anlamış değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC81C2CE7 -- 22 Ocak 2013; 13:46:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuujinsan

CC = Crown Control degil Crowd Control demektir.crowd ısrar etmek toplanmak demek crown taç demek:D

tesekkur ederim. Yanlislikla hizli yazarken crown yazmisim :)

Crowd = kalabalik veya ingilizce olarak "a large and definable group of people", demek tabi bu arada, en azindan burdaki anlami o'dur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 22 Ocak 2013; 9:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

Geceleri Soj piyasasını araştırıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olayım..

Açık arttırmadaki 30 elite bonuslu Soj lara bakıyorum..aşağıda yazdığım fiyatlar o anki fiyatlar..bidlenmiş yani satış potansiyeli olanlara bakıyorum
    Monk
    Barb
    Whirlwind(%6) --> 290m+ (bunun cold lusunu alıyolar arkadaşlar ve baya da bi vakti vardı)
    Witch Doctor

alacak arkadaşlar bu özelliklere dikkat ederlerse iyi olur.. bir de witch doctor olduğum için bizim class hakkında konuşacak olursam Haunt çok fena yükselmiş durumda %30 bonus elite + %12 hauntu 700 m den koyuyorlar Ah ye.. burada şöyle bi yol izleyebilirsiniz..700 çok fazladır çoğu elinde kalır ama insanların 700 e koyduğunu siz 500 e koyarsanız yanıltıcı bi etkisi olur ve satabilirsiniz...satış politikalarından biridir.

Gecende hungering arrow bonuslu 22 elit damege olan soju 500k ya aldım. Bakalım denilenler doğrumu diye hiç umudum olmadan 25m den koydum baktım gitmiş şok oldum

corpse spiders damageli bitane daha almıştım 500k ya onuda satmayayım bari wdyim sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: underdog

quote:

Orijinalden alıntı: fahrettin75

Geceleri Soj piyasasını araştırıyorum ilgilenen arkadaşlar olursa yardımcı olayım..

Monk
    Barb
    Witch Doctor

Gecende hungering arrow bonuslu 22 elit damege olan soju 500k ya aldım. Bakalım denilenler doğrumu diye hiç umudum olmadan 25m den koydum baktım gitmiş şok oldum

corpse spiders damageli bitane daha almıştım 500k ya onuda satmayayım bari wdyim sonuçta

patchin 2. veya 3. günü sat en çok o zaman yükselir.. ilk gün oynarlar ikinci ve üçüncü gün item ararlar

• Eğer CC reduction geliyosa DH'nın şu görünmezliğine de bi reduction gelecek arkadaş yok öyle name.
  • Artik Elite olayi PTR'da da kabul gordu. Yani PVE'de de PVP'de de artik elite kategorisinde olucaz.
    Storm Armor Shock'lari artik dodge'lanabilecek. (Oh be..!)
  • Bu düel sistemini. Baştan aşağı değiştirmeleri lazım karakterler elit olmasi bliz in yararına birkac Item çıkarırlar herkesi onu almaya mecbur bırakırlar blizortun işi işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Kavga'ya (Brawling) Gelecek Degisiklikler

1v1 duello yaptıgım wizard'ın paragonuna dikkat!

15 kere duello yaptık, sonuç 10-5 ben kazandım.

11 paragon wd'yim.
  •  Kavga'ya (Brawling) Gelecek Degisiklikler

Bu da az önce oldu.

Barbarın paragonuna dikkat. 5 maç yaptık sonuç 5-0. Küfredek çıktı.

çok fena eziyorum öyle böyle degil, ss ini çekmedigim 420k dmg demon hunter'ı rezil edişim var bir de bugün.
  • @Blackdagger

bu isin paragon level'la bir ilgisi yok ne yazikki... niye belirtme geregi duyuyorsun bu durumu bilmiyorum ve kimsenin bu durumla ilgilendigini zannetmiyorum. Herkes biliyor WD'nin guclu oldugunu, paragon 0'da olsan 100'de olsan bu durum degismez.

WD'ler su an guclu, DH de guclu, gerisi yalan... hepsini cok iyi bir PVPci olmadan da yenersin zaten. Yani bir haunt coguna yetiyordur zaten.

WD'nin haunt kullandigi surece pek rakibi yok, muhtemelen ona da dodge getirirlerse WD'nin olayi biter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

@Blackdagger

bu isin paragon level'la bir ilgisi yok ne yazikki... niye belirtme geregi duyuyorsun bu durumu bilmiyorum ve kimsenin bu durumla ilgilendigini zannetmiyorum. Herkes biliyor WD'nin guclu oldugunu, paragon 0'da olsan 100'de olsan bu durum degismez.

WD'ler su an guclu, DH de guclu, gerisi yalan... hepsini cok iyi bir PVPci olmadan da yenersin zaten. Yani bir haunt coguna yetiyordur zaten.

WD'nin haunt kullandigi surece pek rakibi yok, muhtemelen ona da dodge getirirlerse WD'nin olayi biter :)

Belirtme gereği duyuyorum çünkü Paragon 100 olmuş adamlar oyunda tecrübe sahibi oyunculardır. Paragon 100 demek illa itemları iyi demek degildir tabiki, pvp yapmış nasıl savaşacagını bilen oyuncular genelde. Sen ilgilenmiyor olabilirsin ama 11 Paragon WD'min itemları fena degil ama bu oyuncular kadar aşırı iyi itemlar değil.

PvP'de ne zaman cc yapacagın hangi skilli atacağın ve adamı kovalamanı gerektiğini bilmiyor olman sanırım ptr pvpde az zaman geçirmenden dolayı olabilir. Bir haunt 100 lvl barbara yeteceğini düşünmen komik, o gördüğün 100 paragon oyuncuları bir haunt ile kesemiyorsun zaten 90k civarı lifeları oluyor ortalama.

Haunt skillinin antisi yüksek vitality'dir. 85-90k'yı geçerse eğer vitalityin haunt sana dokunmaz yada öldürecek kadar seni zorlamaz. Şu anda iyi oyuncuların hepsi vitality yükleniyor. Bunları bilmeden burada gelip bir haunt alayına yeter tarzı konuşmayın.

Bu forumlarda Barbar berbat pvp'de diyor herkes, çok kötü vs. diyor aslında hiç bir şey bildikleri yok bugün bir barbarla kapıştım 110 k Life'ı vardı 4k life regeni vardı sürekli sprint atıyor bir kez bile öldüremedim hatta dokunamadım bile o ise beni 10 defa falan kesti.

Tamam kabul ediyorum D3 kötü bi oyun ve bu pvp sistemide kötü olabilir ama gene de pvp arenada ne yapacagını bilen ve iyi bir pvp build oluşturmuş oyuncular kesinlikle fark atıyor.

Ayrıca şu anda WD op' ise DH'da op'tur, nice DH'lar gördüm adam sürekli invisible geziyor göremiyorsun bile 2 sn karşında ki vurasın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.