Şimdi Ara

Kavga olayı 3 kişi 1 kişiyle kavga ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar. Biz 3 arkadaş öğrenciyiz buluşup oturduk bir yerlerde ondan sonra eve dönmek için dolmuşa bindik. Dolmuşta arkadaşımın kuzenini(kız) bir tane uyuşturucu felan kullanan çocukla gördük yan yana oturuyorlardı. Arkadaşım kalkıp diğer arkadaşımın yanına geçmesini söyledi kuzenine. Ondan sonra çocuk inerken inin lan aşşağı dedi bize bizde indik 3 arkadaş kuzeni gitti. Arkadaşım nerden tanıyorsun kızı dedi liseden arkadaşım dedi çocuk( kuzeni kız meslek lisesinden mezun oldu). Ben neden tanımıyorum seni felan dedi çocuk küfür edince yakasına yapıştı arkadaşım biz ayırdık orada. Sonra diğer arkadaşım sakince konuşuyordu çocuk küfür edince aile katarak diğer arkadaşım yine yapıştı yakasına çocuk yumruk salladı omzuna geldi arkadaşımın. Sonra arkadaşım vurdu orda bizde vurduk yere felan düştü. Çocuğun kaşı açıldı 2 dikiş atılmış ve 3 gün iş göremez raporu almış. Şikayetçi oldu bizden. Mobese kayıtlarını istemiş. Arkadaşım ifadesinde benden için ayırdı o vurmadı demiş bende öyle dedim. Mobese kayıtlarında vurduğum ortaya çıkar.3 müzde ilk kez karakola gittik sicilimiz temiz hepimiz üniversite öğrencisiyiz. Bir de çocuğun babası Ankara Emniyet Müdür Yardımcılığı yapmış 2010 da. Arkadaşımın kuzeni beni rahatsız ediyordu diyor. Bizim ne yapmamızı önerirsiniz? Sizce ne gibi bir ceza alırız ve sicilimize işler mi bu gibi bir olay ?

• Ayırırsın anlarımda 1 kişiye 3 kişi girmek nedir linç etmemişiniz iyiki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    kardeşim kavgacı bir tip değiliz normalde ayırırdık ama ne oldu bende anlamadım küfür edince gücümüze gitti oldu bir anlık sinirle işte.
  • Uyuşturucu kullandığını söyleyin it kopuk deyin işte ne olucak

• Mark_Mamzark kullanıcısına yanıt
    Bizde öyle söyleceğiz ama çocuğun babası ankara emniyet müdürü yardımlığı yapmış bir ara o yönden bir sorun olur mu acaba diye düşünüyoruz çocuk dediğimde 1989lu bende 1995liyim orasıda ayrı birşey.
  • şikayet ederse bela olur başına. mahkeme filan olursa kesinlikle git mahkemeye yoksa daha büyük belalar açılır başına. çocuktan özür dileyin kapansın konu
  • Çocuğu ikna edin eğer işin peşini bırakmazsa siciline her türlü işler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onu denedik ama çocuk geri almayacağım şikayetimi diyor. Şimdi arkadaşımın kuzeni gitse beni rahatsız ediyordu. Kuzenimle paylaşmıştım bu konuyu o da dolmuşta gördü çocuğu yanından kalkmamı söyledi o da inerken inin aşşağı diyip küfür edince indiler dese mahkemede yararı olur mu ?
  • Küfür ettiği için tahrik etmiş sayılması gerekmiyor mu, yani yediği dayakla kalmaz mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Punk kullanıcısına yanıt
    İnşallah öyle olur benim tek sıkıntım sicile işlemesi çünkü arkadaşlarım edebiyat bende maliye okuyorum iş imkanımız devlet sorun çıkar diye korkuyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.