Şimdi Ara

Kavga ettim ( mahalle kavgası sopalar bıçaklar )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi diğer mahallede 3 kişi var altlarında şahin geziyolar sonra bunlar bigün arabayla gezerken bizim mahalledeki kızlara laf attılar bende sinirlendim yerdeki taşı aldım adamların camını indirdim sonra bunlar arabadan çıktı bana daldılar 3 kişi yere yatırıp tekmelediler karnıma okadar çok tekme attılarki ağzımdan kan geldi sonra kızlar ağladılar bırakın felan diye bıraktılar sonra arabaya binip gittiler.Eve zor çıktım 3 gün yataktan çıkamadım.Sonra benim özbekistanlı bir arkadaşım var o geldi kim yaptı felan dedi anlattım böyle böyle diye tamam dedi.Bunun minibüsü var bitane ona bindik bunların mahalleye gittik bunlar sigara içiyo işte 3 kişiler herzamanki gibi.Sarı kafalı olan en irisiydi ve bana en çok dalandı gittim koşarak hiç birşey demeden direk ağız burun giriştim yere yatırdım yumrukladım ama durduramıyorum kendimi ağzını burnunu kanattım kaybettim kendimi..Öyle bi sinirle daldımki ne benim yanımdaki özbek ne de onun arkadaşları karışamadı dondular kaldılar.Sonra kalktım bana yaptığı gibi çocuğun karnına tekmeler attım hiç artık suratını felan korumuyodu bıraktım tekmelemeyi.Arkadaşın minibüse bindik bizim mahalleye gittik elime baktım kemik yerlerim hep mosmor olmuş yumruk atmaktan eczane var hemen yanda ordan sargı bezi aldım elimi sardım sonra 2 - 3 araba geldi mahalleye bitaneside yine o tofaş.İçinden çocuğun 2 arkadaşı ve akrabaları çıkıyo ama çocuk yoktu içlerinde.Ellerinde odunlar var dalıyolar benim özbek arkadaşa baktım kaçıcak sandım başta dalıyomuyuz dedim kafasını salladı sonra tekme tokat giriştir ama adamlar 10 kişi felan biz ise 2 kişiyiz.Özbek arkadaşa baktım tutmuşlar diğeride vuruyo.Bende dalıyorum adamlara sonra bitanesi sopayla bacağıma bir vurdu yere düştüm çırpınıyorum resmen..Tam kemiğe vurdu şerefsiz acıdan ölücektim.Sonra çıktılar üstüme yumruklamaya başladılar tamam dedim artık ölücem buraya kadarmış.Tam o sırada özbek arkadaş koşarak benim üstümdeki adamın suratına bir tekme attı adam kalkamadı yerinden.Hemen benide kaldırdı o sırada bizim mahalledeki arkadaşlarda geldi onlarda kavgaya karıştı.Bütün komşular felan camda herkes izliyo.Yine diğer mahalleden arabalar geldi iri yarı adamlar tamam dedim şimdi sıçtık işte.Zaten bacağım kırık gibi yürüyemiyorum nerdeyse bide 10 adam daha gelince ne yapıcağımı bilemedim.Bizim mahalleden 5 - 6 kişi bu gelen adamları görünce kaçtı 10 kişi felan kaldık adamlarsa 20-25 kişi.Özbek arkadaşa baktım kaşı gözü yarılmış yerde yatıyo şerefsizin biri sopayla karnına vuruyo onu kurtarmak için kalktım koşmaya başladım adam tekrar sopayla bacağıma geçirdi busefer çat diye ses geldi bacağımdan.Sonra polis sireni duyuldu hemen özbek arkadaşı kaldırdım minibüse bindirdim kaçtım ordan.Hastaneye gittik benim bacağım çatlamış adam sopayla nasıl vurduysa..Özbek arkadaşı acile aldılar sabaha kadar başında bekledim.Kendine geldi sonra bana sırıttı kaçmadık lan dedi bende kaçmadık be erkek gibi dövüştük dedim.Aradan 1 ay felan geçti sabah 07:00 okula gidicem yolda 20 kişi sıkıştırdı beni dalmaya başladılar yeter lan artık dedim sabahtan bıçak almıştım yanıma ne olur ne olmaz diye çıkardım bıçağı sapladım öndekine 3 4 kez sonra uyandım bunların hepsi bi rüya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_Niko -- 23 Ocak 2012; 23:31:23 >

• O kadar da okudum.
  • sonra uyandım bunların hepsi bi rüya çıktı.
  • Alistik artik bastan bi cumle sondan bi cumle :)
  • Beyler bir kısmını rüyamda gördüm bir kısmını kendim uydurdum
  • oylede okuyodum ki nalet olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El_Niko

Şimdi diğer mahallede 3 kişi var altlarında şahin geziyolar sonra bunlar bigün arabayla gezerken bizim mahalledeki kızlara laf attılar bende sinirlendim yerdeki taşı aldım adamların camını indirdim sonra bunlar arabadan çıktı bana daldılar 3 kişi yere yatırıp tekmelediler karnıma okadar çok tekme attılarki ağzımdan kan geldi sonra kızlar ağladılar bırakın felan diye bıraktılar sonra arabaya binip gittiler.Eve zor çıktım 3 gün yataktan çıkamadım.Sonra benim özbekistanlı bir arkadaşım var o geldi kim yaptı felan dedi anlattım böyle böyle diye tamam dedi.Bunun minibüsü var bitane ona bindik bunların mahalleye gittik bunlar sigara içiyo işte 3 kişiler herzamanki gibi.Sarı kafalı olan en irisiydi ve bana en çok dalandı gittim koşarak hiç birşey demeden direk ağız burun giriştim yere yatırdım yumrukladım ama durduramıyorum kendimi ağzını burnunu kanattım kaybettim kendimi..Öyle bi sinirle daldımki ne benim yanımdaki özbek ne de onun arkadaşları karışamadı dondular kaldılar.Sonra kalktım bana yaptığı gibi çocuğun karnına tekmeler attım hiç artık suratını felan korumuyodu bıraktım tekmelemeyi.Arkadaşın minibüse bindik bizim mahalleye gittik elime baktım kemik yerlerim hep mosmor olmuş yumruk atmaktan eczane var hemen yanda ordan sargı bezi aldım elimi sardım sonra 2 - 3 araba geldi mahalleye bitaneside yine o tofaş.İçinden çocuğun 2 arkadaşı ve akrabaları çıkıyo ama çocuk yoktu içlerinde.Ellerinde odunlar var dalıyolar benim özbek arkadaşa baktım kaçıcak sandım başta dalıyomuyuz dedim kafasını salladı sonra tekme tokat giriştir ama adamlar 10 kişi felan biz ise 2 kişiyiz.Özbek arkadaşa baktım tutmuşlar diğeride vuruyo.Bende dalıyorum adamlara sonra bitanesi sopayla bacağıma bir vurdu yere düştüm çırpınıyorum resmen..Tam kemiğe vurdu şerefsiz acıdan ölücektim.Sonra çıktılar üstüme yumruklamaya başladılar tamam dedim artık ölücem buraya kadarmış.Tam o sırada özbek arkadaş koşarak benim üstümdeki adamın suratına bir tekme attı adam kalkamadı yerinden.Hemen benide kaldırdı o sırada bizim mahalledeki arkadaşlarda geldi onlarda kavgaya karıştı.Bütün komşular felan camda herkes izliyo.Yine diğer mahalleden arabalar geldi iri yarı adamlar tamam dedim şimdi sıçtık işte.Zaten bacağım kırık gibi yürüyemiyorum nerdeyse bide 10 adam daha gelince ne yapıcağımı bilemedim.Bizim mahalleden 5 - 6 kişi bu gelen adamları görünce kaçtı 10 kişi felan kaldık adamlarsa 20-25 kişi.Özbek arkadaşa baktım kaşı gözü yarılmış yerde yatıyo şerefsizin biri sopayla karnına vuruyo onu kurtarmak için kalktım koşmaya başladım adam tekrar sopayla bacağıma geçirdi busefer çat diye ses geldi bacağımdan.Sonra polis sireni duyuldu hemen özbek arkadaşı kaldırdım minibüse bindirdim kaçtım ordan.Hastaneye gittik benim bacağım çatlamış adam sopayla nasıl vurduysa..Özbek arkadaşı acile aldılar sabaha kadar başında bekledim.Kendine geldi sonra bana sırıttı kaçmadık lan dedi bende kaçmadık be erkek gibi dövüştük dedim.Aradan 1 ay felan geçti sabah 07:00 okula gidicem yolda 20 kişi sıkıştırdı beni dalmaya başladılar yeter lan artık dedim sabahtan bıçak almıştım yanıma ne olur ne olmaz diye çıkardım bıçağı sapladım öndekine 3 4 kez sonra uyandım bunların hepsi bi rüya çıktı.

Reyizz bu cümleyi okur okumaz koptum ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • COOL STORY BRAH
  • Iyi gecelerden sonrasini okumadim
  • Yorumları okudum,okumakdan vazgectim.
  • yav he he
  •  Kavga ettim ( mahalle kavgası sopalar bıçaklar )
  • quote:

Orijinalden alıntı: EddieGuerrero

• Güzel yazmışsın.
  • quote:

Şimdi diğer mahallede 3 kişi var altlarında şahin geziyolar sonra bunlar bigün arabayla gezerken bizim mahalledeki kızlara laf attılar bende sinirlendim yerdeki taşı aldım adamların camını indirdim sonra bunlar arabadan çıktı bana daldılar 3 kişi yere yatırıp tekmelediler karnıma okadar çok tekme attılarki ağzımdan kan geldi sonra kızlar ağladılar bırakın felan diye bıraktılar sonra arabaya binip gittiler.Eve zor çıktım 3 gün yataktan çıkamadım.Sonra benim özbekistanlı bir arkadaşım var o geldi kim yaptı felan dedi anlattım böyle böyle diye tamam dedi.Bunun minibüsü var bitane ona bindik bunların mahalleye gittik bunlar sigara içiyo işte 3 kişiler herzamanki gibi.Sarı kafalı olan en irisiydi ve bana en çok dalandı gittim koşarak hiç birşey demeden direk ağız burun giriştim yere yatırdım yumrukladım ama durduramıyorum kendimi ağzını burnunu kanattım kaybettim kendimi..Öyle bi sinirle daldımki ne benim yanımdaki özbek ne de onun arkadaşları karışamadı dondular kaldılar.Sonra kalktım bana yaptığı gibi çocuğun karnına tekmeler attım hiç artık suratını felan korumuyodu bıraktım tekmelemeyi.Arkadaşın minibüse bindik bizim mahalleye gittik elime baktım kemik yerlerim hep mosmor olmuş yumruk atmaktan eczane var hemen yanda ordan sargı bezi aldım elimi sardım sonra 2 - 3 araba geldi mahalleye bitaneside yine o tofaş.İçinden çocuğun 2 arkadaşı ve akrabaları çıkıyo ama çocuk yoktu içlerinde.Ellerinde odunlar var dalıyolar benim özbek arkadaşa baktım kaçıcak sandım başta dalıyomuyuz dedim kafasını salladı sonra tekme tokat giriştir ama adamlar 10 kişi felan biz ise 2 kişiyiz.Özbek arkadaşa baktım tutmuşlar diğeride vuruyo.Bende dalıyorum adamlara sonra bitanesi sopayla bacağıma bir vurdu yere düştüm çırpınıyorum resmen..Tam kemiğe vurdu şerefsiz acıdan ölücektim.Sonra çıktılar üstüme yumruklamaya başladılar tamam dedim artık ölücem buraya kadarmış.Tam o sırada özbek arkadaş koşarak benim üstümdeki adamın suratına bir tekme attı adam kalkamadı yerinden.Hemen benide kaldırdı o sırada bizim mahalledeki arkadaşlarda geldi onlarda kavgaya karıştı.Bütün komşular felan camda herkes izliyo.Yine diğer mahalleden arabalar geldi iri yarı adamlar tamam dedim şimdi sıçtık işte.Zaten bacağım kırık gibi yürüyemiyorum nerdeyse bide 10 adam daha gelince ne yapıcağımı bilemedim.Bizim mahalleden 5 - 6 kişi bu gelen adamları görünce kaçtı 10 kişi felan kaldık adamlarsa 20-25 kişi.Özbek arkadaşa baktım kaşı gözü yarılmış yerde yatıyo şerefsizin biri sopayla karnına vuruyo onu kurtarmak için kalktım koşmaya başladım adam tekrar sopayla bacağıma geçirdi busefer çat diye ses geldi bacağımdan.Sonra polis sireni duyuldu hemen özbek arkadaşı kaldırdım minibüse bindirdim kaçtım ordan.Hastaneye gittik benim bacağım çatlamış adam sopayla nasıl vurduysa..Özbek arkadaşı acile aldılar sabaha kadar başında bekledim.Kendine geldi sonra bana sırıttı kaçmadık lan dedi bende kaçmadık be erkek gibi dövüştük dedim.Aradan 1 ay felan geçti sabah 07:00 okula gidicem yolda 20 kişi sıkıştırdı beni dalmaya başladılar yeter lan artık dedim sabahtan bıçak almıştım yanıma ne olur ne olmaz diye çıkardım bıçağı sapladım öndekine 3 4 kez sonra uyandım bunların hepsi bi rüya çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taha yasin arıcı -- 24 Ocak 2012; 0:46:20 >

• quote:

7. sınıfa gittiğini bildiğim için okumadım Beyler bu çocuğun 7. sınıfa gittiğini bilin ve açtığı konuları ona göre değerlendirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilikoglu1 -- 24 Ocak 2012; 0:50:20 >

• lucing dream gibi bişeymi bu :D
  • yorum atın la okadar yazdım
  • matrix Mode
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.