Şimdi Ara

KATLANIR bisikletle metroya giren..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar arastirdim bulamadim buraya konu actim kusura bakmayin.
    Izmir metroya katlanir bisikletimle istedigim saat kural olmadan binebilirmiyim?
    Daha once binen arkadaslar oldu mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OA -- 2 Eylül 2013; 2:45:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Belli saatleri var aklımda değil şu an
  • Bebek arabasıyla biniliyorsa bisikletle de binilmeli. Tabii katlananla.
  • Belirli saatler disinda? Cunku dersaneye gitmem gerek

• quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

Arkadaslar arastirdim bulamadim buraya konu actim kusura bakmayin.
    Izmir metroya katlanir bisikletimle istedigim saat kural olmadan binebilirmiyim?
    Daha once binen arkadaslar oldu mu

Bisikletli yolcular, hafta içi ve cumartesi günleri 5,5, pazar günleri ise 8 saatten fazla bir zaman diliminde yolculuk yapabilecek. Bisikletli yolcular, pazar günleri sabah 05:00-09:00 saatleri arasında sistemden yararlanırken, akşam ise saat 20:00’den son trene kadar seyahat edebilecekler. Diğer günlerde, sabah 09:30-11:00 saatlerinde kapılar bisikletli yolculara açılacak, akşam yine 20:00’den sonra son trene kadar seyahat olanağı sağlanacak.
  • Biliyorum ayni kural istanbulda gecerli ama buyuk bisikletlet icin. Fakat benim bisikletim katlanir olunca bi tekerlek boyunda oluyor ve tekerlekleri bile kucuk bununla ekstra ucret odemeden istedigim saat gecebilirmiyim yada GECEN VAR Mİ?

• Bisikletini katla gir arkadas niye bu kadar dert ediyorsun. İlla bisiklet diyorsan neden bisikletle gitmiyorsun da metroya binmeye calisiyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum dersane cok uzak anca metro+izban ile gidiyorum ve evimden izbana bayagi yuruyorum ve dersaneye vardigimda da bayagi yuruyorum. Ben zaten bu geri ksfalilik metrodaki gorevlilerin bisikletle girilmesine YASSAH! demesine karsi aliyorum katlsnir bisiklet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Redlife3

Dostum dersane cok uzak anca metro+izban ile gidiyorum ve evimden izbana bayagi yuruyorum ve dersaneye vardigimda da bayagi yuruyorum. Ben zaten bu geri ksfalilik metrodaki gorevlilerin bisikletle girilmesine YASSAH! demesine karsi aliyorum katlsnir bisiklet.

Dostum giselere gelmeden once katla ve giselerden gec. Zatan bir bavul boyutuna geliyor. Kimse bir sey diyemez. O zaman bavullu yolculari da almasinlar.

• katlanır bisiklete bişey diyemezler katla gir
  • hiçbişey diyemezler katla al sırtına bu da benim çantam de ve gir.Ne güzel bir bug işte
  • Deniycem sagol

• girilir bisey olmaz katla gir

• İzmir metronun ben .....

Aynı dertten muzdaripim.

Metroya giremiyoruz.

Yürüyen merdiven kullanamıyoruz.

Sabahın köründe ya da gecenin bi vakti girebiliyoruz sadece ve ondanda ücret alıyorlar.

Saçmalık.

EDİT : Sen girersin dostum .Katlanır bisiklete de laf söylerlerse yani bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximuss__one -- 3 Eylül 2013; 18:38:43 >
  • Bisikletlilere uygulanan kural sacma olmus. Bu devlet boyle ilerleyemez iste. Ilk ve son vagon gunun 24 saati bisikletliler olsun nolcak ysni bi kerede halki ni dusun be adam!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.