Katılımsız office 2007 enterprise WPI ile oluşturmaya çalışıyorum forumda söylenildiği gibi uygun MSP dosyası yaptım katılımsız kurulumda sadece bir sorun var , updates klasörüne sp1 ve MSP dosyası eklesemde setup ile çalıştırdığımda "Bir Microsoft Office ürününü seçin" kısmı çıkıyor ve enterprise seçmek zorunda kalıyorum .devam edince katılımsıza göre kuruluyor ama ben bu menünün gelmemesini direk enterprise seçili kurmasını istiyorum... nerede yanlış yapıyor olabilirim ?
yukarıdaki gibi menü geliyor devam dedikten sonra katılımsız kuruluma başlıyor ben bu ekranın gelmesini istemiyorum setup.exe /admin den sonra office 2007 customization tool da zaten ilk ekranda enterprise seçiyorum neden tekrar geliyor ekstra bişey mi yapmak gerek , setup.exe /adminfile dosya.msp yazıncada katılımsız kuruluma hemen başlaması gerekmez mi ama hata mesajı çıkıyor
WPI için office 2007 enterprise tüm programları exe halinde dvd ye koymaya çalışıyorum...office 2003 de sorun yok ama 2007 de sorunum var.
Office 2007 için katılımsız WPI a nasıl ekleyebilirim, ürün orjinal bu arada, menüden sonraki ekranda soru sormadan sorunsuz kuruyor amacım bu menünün çıkmamasını ve WPI da sorunsuz kurulmasını sağlamak...Yardımcı olursanız sevinirim...