quote:Orijinalden alıntı: Adoquote:Orjinalden alıntı: samplus bu arada sanırım rekor desertrose un homunda yanlış mı biliyorum valla bilmiyorum buraların yabancısıyım ama bildiğim tek şey var sanırım geyiğin dibine vuracağız....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: samplus bu arada sanırım rekor desertrose un homunda yanlış mı biliyorum valla bilmiyorum buraların yabancısıyım ama bildiğim tek şey var sanırım geyiğin dibine vuracağız.... Bu hızla giderse, rekor mekor kalmaz ortada
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari...
quote:Orijinalden alıntı: Adoquote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız...Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: erosAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: itaLiano insan smiley görünce esnermi yaw benim uykum geldi valla...
quote:Orijinalden alıntı: Adoquote:Orjinalden alıntı: itaLiano insan smiley görünce esnermi yaw benim uykum geldi valla...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: itaLiano insan smiley görünce esnermi yaw benim uykum geldi valla... Ben onu görünce esniyorum, smileye gerenk yok...
quote:Orijinalden alıntı: akarasquote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: itaLiano insan smiley görünce esnermi yaw benim uykum geldi valla... Ben onu görünce esniyorum, smileye gerenk yok...Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: Adoquote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o
quote:Orijinalden alıntı: erosAlıntıları Göster yav bu topikte 2 arkadaş var, onların rekorunu zor kırarız hee: http://forum.donanimhaber.com/m_7041892/mpage_1/key_//tm.htm#7042543
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o Katılım rekorunun yanında ALINTI rekorunu da kıralım bari
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o fesüphanallah... şimdi yazar "vıdvıddvıdıvıdı olmasın o" ....
quote:Orijinalden alıntı: Adoquote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o fesüphanallah... şimdi yazar "vıdvıddvıdıvıdı olmasın o" ....Alıntıları Göster destini formda gene
quote:Orijinalden alıntı: erosdestini formda gene Alıntıları Göster @İtaLiano, tıkladım; gerçeği gördüm. Çok dokunaklı
quote:Orijinalden alıntı: Adoquote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o fesüphanallah... şimdi yazar "vıdvıddvıdıvıdı olmasın o" ....Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o fesüphanallah... şimdi yazar "vıdvıddvıdıvıdı olmasın o" .... topicinin hitini arttırmaya çalışıyorum hocam
quote:Orijinalden alıntı: Adoquote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o fesüphanallah... şimdi yazar "vıdvıddvıdıvıdı olmasın o" ....Alıntıları Göster [b ]quote:quote:quote:quote:quote:quote:[/b ][/sonix]
quote:Orijinalden alıntı: erosdestini formda gene Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: itaLiano destini formda gene asıl formda olan sensin italyan avatarın yakıyo yine ado hoca üzülmesin diye kendimce topicine katkıda bulunuyorum
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o fesüphanallah... şimdi yazar "vıdvıddvıdıvıdı olmasın o" .... topicinin hitini arttırmaya çalışıyorum hocam Alıntıları Göster slm slm slm bende warım
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: itaLiano destini formda gene asıl formda olan sensin italyan avatarın yakıyo yine ado hoca üzülmesin diye kendimce topicine katkıda bulunuyorum Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: DESTINY ado hoca üzülmesin diye kendimce topicine katkıda bulunuyorum
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: itaLiano destini formda gene asıl formda olan sensin italyan avatarın yakıyo yine ado hoca üzülmesin diye kendimce topicine katkıda bulunuyorum Alıntıları Göster Problemmi var
quote:Orijinalden alıntı: stryslm slm slm bende warım Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: stry slm slm slm bende warım topic tutsun diye fake mi aldın hocam
quote:Orijinalden alıntı: Déstinyquote:Orjinalden alıntı: stry slm slm slm bende warım topic tutsun diye fake mi aldın hocam Alıntıları Göster rekor değil de birinin kafasını gözünü kıralım rahatlayalım