quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: samplus bu arada sanırım rekor desertrose un homunda yanlış mı biliyorum valla bilmiyorum buraların yabancısıyım ama bildiğim tek şey var sanırım geyiğin dibine vuracağız.... Bu hızla giderse, rekor mekor kalmaz ortada
quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari...
quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: itaLiano insan smiley görünce esnermi yaw benim uykum geldi valla... Ben onu görünce esniyorum, smileye gerenk yok...
quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o
yav bu topikte 2 arkadaş var, onların rekorunu zor kırarız hee: http://forum.donanimhaber.com/m_7041892/mpage_1/key_//tm.htm#7042543
quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o Katılım rekorunun yanında ALINTI rekorunu da kıralım bari
quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: Hover_Craft Ben varım valla bende vardım... Biz varız.. tamam ulen o zaman bizde varız... biz de olmasın o tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o fesüphanallah... şimdi yazar "vıdvıddvıdıvıdı olmasın o" ....
quote:Orjinalden alıntı: Ado quote:Orjinalden alıntı: DESTINY quote:Orjinalden alıntı: Ado tanıştırayım forumumuzun edebiyat öğretmeni.... bu arada herkesin karakterinide yazalım bari... karakterini de olmasın o fesüphanallah... şimdi yazar "vıdvıddvıdıvıdı olmasın o" .... topicinin hitini arttırmaya çalışıyorum hocam
quote:Orjinalden alıntı: itaLiano destini formda gene asıl formda olan sensin italyan avatarın yakıyo yine ado hoca üzülmesin diye kendimce topicine katkıda bulunuyorum