Merhaba arkadaşlar şu cümleyi okuduğunuz için bile teşekkür ediyorum :) .Hostinger.com'dan denemek için besaba.com uzantılı bir site alıp, panelini filezilla programından wordpress dosyaları ile keremiya paneli oluşturdum. Yapımı ve tasarımı basit olduğundan anlıyacağınız site tasarımı üzerine pek bir deneyimim yok. O yüzden basit bir dille anlatmanızı istiyorum :) Sorunuma gelecek olursak;
Siteme bir kaç film attım ve bununla beraber atılan filmlerin konusuna göre sağ tarafta film kategorileri oluştu (gerilim,komedi.. vs) ve tabiki bu muhtemel bir olay. Ancak önce dizi atmak istememle bir kaç kategori oluşturdum. Ve dizi ile filmlerin kategorileri bir birine karıştıki bu çok saçma oluyor. Öncelikle yapmak istediğim kategori;
-Film Türleri .+7 imdb .2012 Filmleri .2013 Filmleri .Admin Önerisi .Aile Filmleri .....
Bu şekilde film ve dizi kategorileri karışmadan nasıl iki bağımsız kategori yapabilirim? Şimdiden vakit ayıran herkesin emeğine sağlık :)
Kategorilerin "ebeveyn"ini seçmezsen bağımsız olur ikisi de.
Glukhovsky
kullanıcısına yanıt
o dediğini denedim ama olmadı :(
quote:
Orijinalden alıntı: TheDarch
o dediğini denedim ama olmadı :(
Olmamasına imkan yok. Kategorilerden film ve dizilerin ebeveynini seçmeyeceksin, diğerlerini de film ya da dizi hangisiyse yapacaksın.
Glukhovsky
kullanıcısına yanıt
Filmerin kategorilerini (gerilim, komedi vs) Genelin altında sıraladım. Diziler içinde ebevynsiz ''Yabancı Diziler'' Kategorisi oluşturup dizi isimlerini onun alt kategorisi yaptım ve dizileri etiketledim ancak görseldeki gibi oldu:http://postimg.org/image/vvokv161v/ Dikkat edersen dexter diğer kategorilerin arasında
Şimdi bu yanlış mı ?
Genel'in altında yapma, filmleri de dizi gibi ebevenysiz yap. Ayrıca temadan dolayı da sıkıntı olabilir, temayı indirdiğin yere bak kategori hakkında bir şey söylemişler mi.