Şimdi Ara

Katarina Kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
12.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1buçuk 2 haftadır ıp biriktiriyodum 3150 yaptım olaf alcaktım bi baktım katarina bana bakıyor 2si arasında kaldım aldım katarinayı ama kullanamıyom ya nasıl oynuyor adamlar bunla coşuyor ben kullanamıyorum galiba bi skill kombosu flnmı var nasıl kullancam ben bunu keşke olaf alsay

• level 20+ ise runeların sarılar armor maviler magicres kırmızılar magicpen büyükler movement speed/ability power olmalı. ayakkabı 3 pot başla q aç w kas e ye 1 tane ver.sürekli atla w q at geri yürü.mov speed buff geldiği için harrass koyup kaçarsın.ulti açana kadar öyle. item olarak haunting guise hextech revolver ve void staff çık direk. midde affetmezsin. 21/9 masteries.
  • katanın Q speli değdiği minion yada champiyonlarda mark bırakır. Kısacası bu mark adamın tepesinde iken adama skill vurdunmu normalden fazla damage atarsın.

Combosu basit. Q at adamın tepesindeki mark geçmeden E ile atla W vur kaç. Bu şekilde haraşla. Canı azsa kaçmadan önce ulti+ignite at.
    Team fight'da da taktik bu şekilde ultin ile çok kişiye vurabileceğin bir yere zıpla ve ultini at. Buradaki önemli nokta Karşıdaki adamların senin ultini bozacak skilleri kullandıktan sonra senin ultini kullanman.

gece bu kadar oldu.tekrar okuyamayacağım, yatıcam. yanlışım olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

katanın Q speli değdiği minion yada champiyonlarda mark bırakır. Kısacası bu mark adamın tepesinde iken adama skill vurdunmu normalden fazla damage atarsın.

Combosu basit. Q at adamın tepesindeki mark geçmeden E ile atla W vur kaç. Bu şekilde haraşla. Canı azsa kaçmadan önce ulti+ignite at.
    Team fight'da da taktik bu şekilde ultin ile çok kişiye vurabileceğin bir yere zıpla ve ultini at. Buradaki önemli nokta Karşıdaki adamların senin ultini bozacak skilleri kullandıktan sonra senin ultini kullanman.

Yanlışın yok
  • Kata da fazla taktike gerek yok aslinda 3-5 oyundan sonra kaptirip gidiyor. Yalniz rakipte CC varsa isin zor. Heleki Blitz, Alistar ve leona gibi support herolarin TF esnasinda tum skillerini kullanmalarini beklemelisin. Ayrica Ultiyi kullanma konusunda hic cekinme firsatini buldugun anda yapistir. Rakibi olduremesen bile korkutursun, bu da TF da sana 1 adim onde olma hakki verir.
    Katada ilk cikacagin item Rylai sonrasinda duruma gore Abystal Scepter ya da rabadon tamamla ama bu 3 itemda cantada olsun. Spellvamp ile vakit kaybetme, ilk lvllarda olsada olmasada farketmez ama late e girerken alabilirsin.
  • Katada item olarak magic pen. onemli. Taktige gelicek olursak smart cast olmadan katada %50verim alirsin. Lanede kasarken range olmadigin icin kesinlikle pot ile basla. Karsidaki adam aeni harasliyacak skilli miniona atinca q-e-w yap ve aldigin movie speed ile kac. Figtlarda geride dur. Baktin adamlarda cc kalmadi e ile gir q at ve r bas.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katarina basit bi hero q sunu atarsın e ile adamın dibine atılırsın w yi çakarsin takımında amumu reyiz varsa o ulti atar ve sende ultini atarsin KATARİNA PENTAKİLL KİLL KİLL diye bağirir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    800 Ad Jhin (Öğretici Video)
    6 yıl önce açıldı
    Vayne Kostüm Önerisi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • midde 1vs1 de ezicem diye aldıysan yanlış heroyu almışsın git laneni bol bol pushla gank at snowballa altede çoşarsın eğer snowballı iyi yaptıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

midde 1vs1 de ezicem diye aldıysan yanlış heroyu almışsın git laneni bol bol pushla gank at snowballa altede çoşarsın eğer snowballı iyi yaptıysan

katarina mid herosu değil miydi ya ? ben genelde 6 levele kadar midde takılıyorum sonra topa bota gidiyorum double kill double kill gelip middeki heroyuda alıyorum kolay oluyo tabi antilerim zorluyo biraz :)
  • dabılları alıyorsun alıyorsun sonra late gamede tum kıllerı toplamıs olarak tfde sanıyede senı erıtıyorlar sonra o kadar skor farkı varken o kadar ıyı oynamısken neden yenılıyoruz dıyorsunuz omg braın up buff pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben katarinaya ignite almam,Nedeni ise lane kazanmak gibi bir derdinin olmaması.TP alırım.Bottaki insanlar fighti okadar sever ki TP ne zaman varsa mutlaka orada Free kill vardır.Sen bu killeri topladıkça midde zaten minion kesmene gerek kalmadan feedleniceksin ve o lane hertürlü senin olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h3lldi3

quote:

Orijinalden alıntı: Lien-

midde 1vs1 de ezicem diye aldıysan yanlış heroyu almışsın git laneni bol bol pushla gank at snowballa altede çoşarsın eğer snowballı iyi yaptıysan

katarina mid herosu değil miydi ya ? ben genelde 6 levele kadar midde takılıyorum sonra topa bota gidiyorum double kill double kill gelip middeki heroyuda alıyorum kolay oluyo tabi antilerim zorluyo biraz :)

midde 1vs1 herosu değil' ile mid herosu değil' aynı değil kardeşim
  • kısa özet:tfde klavyeye otur ''PENTA'' kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: OpposingForce

quote:

Orijinalden alıntı: major24

katanın Q speli değdiği minion yada champiyonlarda mark bırakır. Kısacası bu mark adamın tepesinde iken adama skill vurdunmu normalden fazla damage atarsın.

Yanlışın yok

var mark sadece skill le patlamaz auto attackla da patlar,yanlış anlaşılma olmasın cevabım kontrol eden arkadaşa

• Ben Diana oyuncusuyum ve katarına oyuncularını ezıyorum size yanlıslarını soyleyım
    -diana gibi yetenek gucu olan sampıyonlara sıhırıcen cıkılır
    - kendınızden cok emınsınız
    -ve adamın ne yapacagını tahmın etmıyosunuz
    -gelelım r skıllıne r yı kullandıktan sonra dıana e sıne basıp bozabılır. OYUZDEN SİZ SİZ OLUN DIANAYI LEVEL 6 YA GELMEDEN KESIN LEVEL FARKI OLSUN BU ARADA DIGER HEROLARADA KULE ALTI YAPIYOSA UZAKTAN KISKIRTIN CANLARI YARIMA GELINCE DALACAKTIRLAR OZAMAN ARKADASLARIN DEDIGI KOMBOYU KULLANIRSANIZ OYUN COK KOLAY GECER UMARIM İŞİNİZE YARAMISTIR BU ARADA BENLE VS ATMAK ISTIYENLER OYUNDAN ıJonSnowı olarak eklıyebılırsınız.
  • Bu konuyu hortlatmak için mi üye oldun gerçekten ?
  • old kata
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.