Şimdi Ara

Katar'dan Telefon Almak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eniştem Katar'da. Ona telefon aldıracağım. Sanırım orada telefonlar ucuzmuş bayağı. HTC One M8 almayı düşünüyorum da belki içinizden Katar'a giden vardır, orada fiyatları ne kadar ? Kargo falan toplam ne kadar tutar tahmini ? Eniştem geç gelecek de telefon bana erken lazım elimde aramalık cihaz da yok

• M8 yerine Z2 hem daha ucuz hem daha donanımlı. Git telefincudan al bi Nokia 20 TL yedek telefon :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z2 donanımlı da kardeş ikisini de aldım elime kullandım M8'in verdiği hissi vermiyor be zaten Katar'a yerleşecekler en kötü bi şekilde M8'i burada satar parasıyla Z2 alırım Fiyatından haberin var mı internette 1200-1300 TL'ye geldiğini söyleyen de var 1500'e geldiğini söyleyen de var kafam karıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: redorln31

Z2 donanımlı da kardeş ikisini de aldım elime kullandım M8'in verdiği hissi vermiyor be zaten Katar'a yerleşecekler en kötü bi şekilde M8'i burada satar parasıyla Z2 alırım Fiyatından haberin var mı internette 1200-1300 TL'ye geldiğini söyleyen de var 1500'e geldiğini söyleyen de var kafam karıştı

Hic bilmiyorum hocam,kayıt işinden haberin var demi?

• Daha önce hiç yurtdışı alışverişim olmadı o yüzden o konuyu pek bilmiyorum açıkçası ama şöyle söyleyeyim; telefonu sim kilitsiz aldıracağım mümkünse (veya buradan açtırırım) ve gümrükten geçirme sınırı dolmadı hakkı var daha.
  • quote:

Daha önce hiç yurtdışı alışverişim olmadı o yüzden o konuyu pek bilmiyorum açıkçası ama şöyle söyleyeyim; telefonu sim kilitsiz aldıracağım mümkünse (veya buradan açtırırım) ve gümrükten geçirme sınırı dolmadı hakkı var daha.

Tamam hocam hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: berkem01

quote:

Daha önce hiç yurtdışı alışverişim olmadı o yüzden o konuyu pek bilmiyorum açıkçası ama şöyle söyleyeyim; telefonu sim kilitsiz aldıracağım mümkünse (veya buradan açtırırım) ve gümrükten geçirme sınırı dolmadı hakkı var daha.

Tamam hocam hayırlısı olsun

Sağolun hocam. Koca forumda Arap ülkelerinden alışveriş yapan yok mu ya kesin vardır neredesiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.