Şimdi Ara

Kata İle Uzun Oyunum (Video)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden Güzel ve Uzun Bir Oyundu Ben Eğlendim Sizinde Eğlenmeniz İçin Videoyu Paylaştım Full Hd Olarak
    Uploadı Gerçekten Uzun Sürdü Eğer Beğendiyseniz Abone Olmayı Unutmayın.
    Lol Oynuyoruz #3 "Kata İle En Uzun Oyunum"

• Dostum kusura bakma da kimse izlemez bence.
  • Heves baltalamak hoşuma gitmez ama, işte ama, ama... 1 Saat kimse oturup izlemez. Challanger adam twitchte yayın yapıyor 500 izleyici zor buluyor. Demek istediğim oyunu iyice kavradıktan sonra bu işlere yönelebilirsin. Sakın hakaret gibi bir şey algılama, bu bir eleştiri ve seni küçük düşürmek istemedim.
  • Yorumlar İçin Teşekkürler İzleyen Olsun Veya Olmasın Arada Lol Videoları Çekip Yayınlamak Bana Zevk Veriyor.
  • 2 tane ölümateşi alıp hidrada alırsan katarinaya izlemezler tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: batublood

2 tane ölümateşi alıp hidrada alırsan katarinaya izlemezler tabi.

Kusura Bakmayın Ama
    Ben Oyuna Göre Build Çıkarım Yada Zevkine Build Yaparım İstersem 6 Hydra Çıkarım Ginede Bişey Olmaz Benim İçin Oyun Resmi Birşey Değildir
    O Yüzdende Eğlencesine Sonunda Ban Yemekte Olsa Kaybetmekte Olsa Herşeyi Yapabilirim.
  • Sesi duyar duymaz kapattım o nasıl bir konuşma tarzı ?

Edit:Videonun sonuna baktım final buildi 2dfg(kullanmadı)-warmog-maske-hydra-rabadon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfe28 -- 11 Ekim 2014; 14:49:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • övvöt arkadoşloor diye açılınca kapattım direk
  • Yapıcı Eleştiriler İçin Teşekkürler.
    Yıkıcılarda Kendini Belli Etti.
    Dediğim Gibi Ben Eğlenmek İçin Oynuyorum Beğenmeyenler Konudan Çıkabilir.
  • Kardeşim eğlenmek için oynayabilirsin ona hiçbirşey demez kimse ancak eğelecem derken başkalarının oyununu baltalıyamazsın ne gibi bu baltalamak ap heroya ad item almak olsun aldığın itemlerin aktiflerini kullanmamak olsun afk kalmak olsun tamam şansınıza karşı takım kötü gelmişte kazanmışsınız ama sen eğleniyorsun diye birbaşka oyunda başkalarının hakkına bu şekilde giremezsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kapgankaan

Kardeşim eğlenmek için oynayabilirsin ona hiçbirşey demez kimse ancak eğelecem derken başkalarının oyununu baltalıyamazsın ne gibi bu baltalamak ap heroya ad item almak olsun aldığın itemlerin aktiflerini kullanmamak olsun afk kalmak olsun tamam şansınıza karşı takım kötü gelmişte kazanmışsınız ama sen eğleniyorsun diye birbaşka oyunda başkalarının hakkına bu şekilde giremezsin

Sanki Feedledim ha Takımı Yarı Taşıyan Bendim.
  • kusura bakma ama çok kötüsün :D normal oyun olmasını geçtim summoner speller, buildin, cs, oyun analizi baya geliştirmen lazım.Eğlenmek deyip geçiştiriceğine eleştiri yapanlardan bir şeyler öğren.Oyunu öğrenmeden de abone toplamaya yönelik kayıtlar çekme; zaman kaybı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhoIsYourSummoner

kusura bakma ama çok kötüsün :D normal oyun olmasını geçtim summoner speller, buildin, cs, oyun analizi baya geliştirmen lazım.Eğlenmek deyip geçiştiriceğine eleştiri yapanlardan bir şeyler öğren.Oyunu öğrenmeden de abone toplamaya yönelik kayıtlar çekme; zaman kaybı.

Sence abone toplamak için böyle bir video çekilirmi
    Allah Aşkına Siz İlk Önce Tr Serverinin Yarısını Yok Edin Sonra Konuşun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zincir webmaster

quote:

kusura bakma ama çok kötüsün :D normal oyun olmasını geçtim summoner speller, buildin, cs, oyun analizi baya geliştirmen lazım.Eğlenmek deyip geçiştiriceğine eleştiri yapanlardan bir şeyler öğren.Oyunu öğrenmeden de abone toplamaya yönelik kayıtlar çekme; zaman kaybı.

Her kelimeye büyük harfle başlama lütfen. Çok çirkin duruyor. Ayrıca westte oynuyorum tr umrumda değil.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zincir webmaster

quote:

Her kelimeye büyük harfle başlama lütfen. Çok çirkin duruyor. Ayrıca westte oynuyorum tr umrumda değil.

Alışkanlık malesefki her kelimenin baş harfi büyük olmayınca rahatsız oluyorum bu cümleyi bile zorlana zorlana yazıyorum.

• Kanki cidden eğlencesine oyna sonra bağımlı oluyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.