Bildirim
KASPERSKY TOTAL SECURITY 2015 3 KİŞİLİK (KİŞİ BAŞI 28 TL)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up -
ortaklık olayı bana göre sakat bir durum nedenine gelince muhakkak birisi aklı sıra uyanık olduğunu sanıp 4. bir bilgisayara kurmaya kalkıyor sonrasında yeniden keyi açtırmak tam bir problem bu yüzden dikkatli ol ortaklık konusunda tavsiyem bu sana. bana dersen olur musun diye olmayı düşünmem ortaklık konusunda çok sıkıntı çektim iş yeri konusu da dahil buna en sağlamı tek tüfek yaşamak. kaybedersen de kendine kazanırsan da -
Teşekkürler hocam bilenlerin bunu yapacağını sanmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8A8E2CFA1 -- 26 Mayıs 2015; 22:09:41 > -
Konu aktif? -
takip -
Merhaba Hasan Kardeş ben ortak olmak istiyorum eğer kabul ederseniz. Daha önce antivirüs konusunda değil ama başka paylaşımlara ortak oldum ve kullanmaya devam ediyorum. Sıcak bakarsanız tel:538 959 0926 -
Teşekkürler 2 kişi ile ortak oldum hocam. -
Kısmet değilmiş sağlık olsun. -
Ben Bitdefender'a geçiş yapmadan önce Kaspersky'nin 3 PC 1 yıllığına olan yazılımını aynı anda 3 bilgisayarda kullandım memnundum da ta ki bir gün bilgisayarılarımdan birine başka bir sebepten dolayı format attığımda o bilgisayara Kaspersky'i tekrar yüklemek istediğimde bana "Yükleme limitinizi aştınız" diye bir uyarı geldi ve lisansı aktif edemedim öyle sinirim bozuldu ki anlatamam bir daha da sinek ufak mide bulandırır misali kaspersky'i almaya tövbe ettim ve Bitdefender'a geçiş yaptım o nedenle Kaspersky alacak arkadaşların buna da dikkat etmelerini öneriyorum yoksa Kaspersky çok sağlam ve kaliteli bir yazılım o konuda bir şey diyemem. -
Yakında format atacağım bilgisayara, tekrar kaspersky'ı kurar sonuçları söylerim size.
Teşekkürler bildiri için.. -
Ayrıca sadece bende değil forum sitelerinde bir çok kullanıcının da başına gelmiş bir olay herkes bu durumdan müzdarip inşallah sende olmaz. -
Kaspersky'de Gittigidiyor, sanalpazar, ebay vb. gibi, ikinci el satışına müsait sitelerden alınan kodların engellenmesi / bloklanması durumunda Kaspersky Lab tarafından herhangi bir işlem yapılmamaktadır.
Ürün satın alırken sıfır ürün satan bayiilerden Teknosa, Bimeks, Gold vs. veya direkt olarak Kaspersky Lab Online Satışından ürün almanız gerekiyor. Ürün Teknosa, Bimeks vs. gibi yerlerden alınırsa Lisans anahtarı kartını ve faturasını saklayın lisans probleminde Kaspersky Lab teknik destek ekibi onların fotoğraflarını isteyebilir. -
inşallah hocam olaya fransız kaldım şu anda. -
Kaspersky pure 3.0 kullanıyorum. 12 günlük lisansım kaldı. Kasperky total securty almak istiyorum 3 kullanıcı için buldum ortak almak isteyenler pm atsın. -
keşke 4 haziranda yazsaydınız hocam ben çoktan tek kişilik aldım ve 218 günü var -
ortak olabilirim benımde sürem bitti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X