KasperskyAnti Virüs yazılımı kullanıyorum. Bazı intenet sitelerindeki bazı resimleri engelliyor ve beyaz boş bir kısım gibi gözüküyor anti virüsü kapatınca ise gözüküyor acaba bunun ayarlarını nasıl yapabilirim. Sitede her resmi değilde bazı resimleri göstermiyor anlamadım gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: nikefootball
Kaspersky Anti Virüs yazılımı kullanıyorum. Bazı intenet sitelerindeki bazı resimleri engelliyor ve beyaz boş bir kısım gibi gözüküyor anti virüsü kapatınca ise gözüküyor acaba bunun ayarlarını nasıl yapabilirim. Sitede her resmi değilde bazı resimleri göstermiyor anlamadım gitti.
ben kaspersky 6.0 kullanıyorum. böyle bir sorun ile karşılaşmadım.. koruma önlemlerini orta düzeyde yaparsanız belki sorun düzelir..
hepsi orta seviyede ama yine aynı sorun var
Aynı sorun bende de var ama bir çözüm bulamadım sayfayı açıyor yarısına gelince öyle kalıyor gerçek zamanlı korumayı devre dışı bıraktığım zaman böyle birşey olmuyor.
sadece reklam oldugunu varsaydıgı resimleri engelliyor benim hoşuma gittigi için nasıl kaldırılacagını araştırmadım hiç
quote:
Orjinalden alıntı: refqref
sadece reklam oldugunu varsaydıgı resimleri engelliyor benim hoşuma gittigi için nasıl kaldırılacagını araştırmadım hiç
ewet bencede reklam ve zararlı buldugu resimleri fln engelliyor işte daha ne istiyorsunuz
ama bende normal banner ları engelliyor sitenin üst kısmında banner olur her sitenin , ama bu kafasına göre davranıyor reklamları gösteriyor ama banerları felan göstermiyor değişik bir durum
Sorunu çözdüm arkadaşlar
Settings'e giriyorum, oradan Anti Spy >> Settings >> Anti Banner >> oradanda General sekmesinde, bazı bloklanmış kelimeler var orada Banner, banners, banerz felan yazıyor, onları kaldırdım gözüktü banner resminin ismi de banner_03 felanmış oradan anladım, kaspersky i bir kez daha takdir ettim ama bizim gibi bu işten anllamayanlarda var onlar için zor olabilir :)
ayarları en yüksek seviyede tutma.ayarları orta dereceye getir sorunun düzelir
quote:
Orjinalden alıntı: My_CaRizMa
ayarları en yüksek seviyede tutma.ayarları orta dereceye getir sorunun düzelir