Şimdi Ara

Kaspersky İnternetteki Resimleri Engelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaspersky Anti Virüs yazılımı kullanıyorum. Bazı intenet sitelerindeki bazı resimleri engelliyor ve beyaz boş bir kısım gibi gözüküyor anti virüsü kapatınca ise gözüküyor acaba bunun ayarlarını nasıl yapabilirim. Sitede her resmi değilde bazı resimleri göstermiyor anlamadım gitti.

• quote:

Orjinalden alıntı: nikefootball

Kaspersky Anti Virüs yazılımı kullanıyorum. Bazı intenet sitelerindeki bazı resimleri engelliyor ve beyaz boş bir kısım gibi gözüküyor anti virüsü kapatınca ise gözüküyor acaba bunun ayarlarını nasıl yapabilirim. Sitede her resmi değilde bazı resimleri göstermiyor anlamadım gitti.

ben kaspersky 6.0 kullanıyorum. böyle bir sorun ile karşılaşmadım.. koruma önlemlerini orta düzeyde yaparsanız belki sorun düzelir..

• hepsi orta seviyede ama yine aynı sorun var
  • Aynı sorun bende de var ama bir çözüm bulamadım sayfayı açıyor yarısına gelince öyle kalıyor gerçek zamanlı korumayı devre dışı bıraktığım zaman böyle birşey olmuyor.
  • sadece reklam oldugunu varsaydıgı resimleri engelliyor benim hoşuma gittigi için nasıl kaldırılacagını araştırmadım hiç
  • quote:

Orjinalden alıntı: refqref

sadece reklam oldugunu varsaydıgı resimleri engelliyor benim hoşuma gittigi için nasıl kaldırılacagını araştırmadım hiç

ewet bencede reklam ve zararlı buldugu resimleri fln engelliyor işte daha ne istiyorsunuz
  • İşte aynen böyle kalıyor;

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antivirüs interneti engelliyor...
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama bende normal banner ları engelliyor sitenin üst kısmında banner olur her sitenin , ama bu kafasına göre davranıyor reklamları gösteriyor ama banerları felan göstermiyor değişik bir durum
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar

Settings'e giriyorum, oradan Anti Spy >> Settings >> Anti Banner >> oradanda
    General sekmesinde, bazı bloklanmış kelimeler var orada Banner, banners, banerz felan yazıyor, onları kaldırdım gözüktü banner resminin ismi de banner_03 felanmış oradan anladım, kaspersky i bir kez daha takdir ettim ama bizim gibi bu işten anllamayanlarda var onlar için zor olabilir :)

• ayarları en yüksek seviyede tutma.ayarları orta dereceye getir sorunun düzelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: My_CaRizMa

ayarları en yüksek seviyede tutma.ayarları orta dereceye getir sorunun düzelir

onunla alakası yokmuş, denedik arkadaşım yukarıda resimde belirttiğim ayarları yapınca düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.