Şimdi Ara

Kaspersky İnternet Security 2006'nın Full Sürümü Çıktımı Lütfen Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar suanda KASPERSKY İNT. SEC.2006 nın full surumu cıktımı ve eger cıktıysada surum versiyonu nedir acaba (6,00,323 vs. gibi)
    benı bılgılendırırsenız cok sevınırım

• 6.0.0.300 var bende full..
  • Bu kaspersky ın en son surumumu oluo pekı
  • takip etmedim ama en son versiyonlarından..300 den sonra da çıkmış olabilir

6.0.1.406 çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesh_fosil -- 27 Ekim 2006; 23:35:46 >
  • bnde betası var full surume gecmek ıstıyorum sen memnunmusun pekı kendı prog.dan eger tavsıye edersen bnde gecıcem
  • ben normalde nod32 kullanıyorum...sanal makinede de kaspersky ı denedim fena değil..ama active security monitor diye bi program var onla score ölçtürdüm 76 verdi...bendeki kombinasyon 87puan verdi...kasper in antivirüs ünü düşük gördü..ne kadar sağlıklı sonuçtur bilemem artık ama ram kullanımı olayını aşmışlar kasmıyo eski sürümler gibi...
  • dostum tahmini ne kadar ram kullanıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 80mb olmadığı kesin...15-20 civarı bişeydi ama benim makine yüklü olduğundan olabilir..tekrar ölçerim ama kesinlikle kasma söz konusu değil..büyük ölçüde giderilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: kesh_fosil

ben normalde nod32 kullanıyorum...sanal makinede de kaspersky ı denedim fena değil..ama active security monitor diye bi program var onla score ölçtürdüm 76 verdi...bendeki kombinasyon 87puan verdi...kasper in antivirüs ünü düşük gördü..ne kadar sağlıklı sonuçtur bilemem artık ama ram kullanımı olayını aşmışlar kasmıyo eski sürümler gibi...

O program anti-virus programının kalitesine göre derecelendirme yapmıyor. Yalnzca sisteminde bir antivirus programının yüklü olup olmadığını kontrol eiyor. Yani bilgisayarnda en kaliteli av da olsa en berbat av da olsa sonuç aynı. O puan farkı, ie'nin ayarlarından, bazı klasör seçenekleri ayarlarınan, ya da sisteminde bir "sistem optimize programı (TuneUp gibi)" bulunup bulunmamasından kaynaklanıyor olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripsinojeN -- 28 Ekim 2006; 11:25:36 >

• dediğim gibi ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama bana inandırıcı gelmedi sonuçlar baştan beri..nod32 nin kasper den daha iyi olcak hali yok yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.