Şimdi Ara

Kaspersky İle İlgili Bir Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben kav yüklemiştim ama daha sonra kaldırdım. bilgisayarı yeniden başlatıp avirayı kurdum.

fakat kaspersky güvenlik merkezinden gitmedi. kaspersky antivirüs güncel olduğunu ve virüs taramasının açık olduğunu raporluyor felan diyordu.

bende regedit e girip kaspersky la ilgili 1-2 tane veriyi sildim.

bu seferde windows sisteminizde çalışan birden fazla antivirüs yazılımı olduğunu algıladı ve bunlardan birisi şu anda güncel ve virüs taramasının açık olduğunu raporluyor felan diyor.

nasıl düzelticem bunu? bilgisayarda aviradan başka av yok

• Emin değilim ama sistem geri yükleme bu sorunu çözebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 25 Eylül 2008; 15:30:05 >
  • benim kaspersky de

! tespit edildi.riskware İndaver çalışan işlem c:\WİNDOWS\explorer.exe
    bunu bir türlü silemiyorum
    sağ tıkladığımda temizle- sil seçenekleri gözükmüyor
    güvenilir bölgeye ekle-dosyaya ekle listeden sil yazıları çıkıyor
    listeden sil desemde temizlemiyor sadece listeden kaldırıyor

c:\WİNDOWS\explorer.exe bu dizini silsem bilgisayara zararı olur mu
  • Kaspersky'i kaldırmak için kavremover diye küçük bir program var onu kullanman iyi olur
    Ayrıca reg'deki bilgileri de silmek içni şunları yapabilirsin :

" - Kaspersky programınızı tamamen kapatın (sağ alt köşedeki kaspersky simgesine sağ tuş tıklayın ve çıkışa basın)

- "Başlat > Çalıştır > Regedit" komutlarıyla kayıt defterine girin.

-1 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\LicStora ge" bölümünde sağda "kis" isimli bir dosya var onu silin.

-2 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Cryptograph y \RNG"
    bölümünde sağda "seed" isimli bir dosya var onu silin.

-3 - "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\SystemCerti f icates\SPC\Certificates"e gelin "Certificates" dosyasının solundaki "+"işaretine basın ve altta çıkan klasörlere tek tek tıklayıp sağda çıkan "blob" dosyalarını silin. "

Bir de "c/ document and settings/all users/appl data klasöründe kasp ile ilgili klasörler var", onları da silersin

quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Ben kav yüklemiştim ama daha sonra kaldırdım. bilgisayarı yeniden başlatıp avirayı kurdum.

fakat kaspersky güvenlik merkezinden gitmedi. kaspersky antivirüs güncel olduğunu ve virüs taramasının açık olduğunu raporluyor felan diyordu.

bende regedit e girip kaspersky la ilgili 1-2 tane veriyi sildim.

bu seferde windows sisteminizde çalışan birden fazla antivirüs yazılımı olduğunu algıladı ve bunlardan birisi şu anda güncel ve virüs taramasının açık olduğunu raporluyor felan diyor.

nasıl düzelticem bunu? bilgisayarda aviradan başka av yok

• Kaspersky in cazibesini,islevselligini dile getirenlerin cogunlugunu goze alip eski kullandigim A.V un yerini kapan Kas kaytarmak ve malak-lamaktan baska 1 is yaramior. Arada 1 benburdaym gibi yahut, hani is de goruyorum bak der gibi yirtik coraptan firlar gibi uyarilar verip baznde abuk sabuk siteleri bile bloke etmekten baska bir ise yaradigi yok.ha arada birde internetten indirdigim mp3 lerde virus olanlari uyariyor o huyunu seviyorum iste.yoksa hantal in ise yaramazin teki..bilgsayarima az zararli bir spy yahut adware bulsti.bunlari bile bulamiyor koftehor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.