Şimdi Ara

Kaspersky çalışmıyor yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda kaspersky internet security 11.0.0.232 kurulu. ama artık çalışmıyor. xp kullanıyorum. masaüstünde sağ alt köşede simgeler bölümünde kaspersky'nin simgesi yok. program files'teki program dosyasından çalıştırıyorum gene açılmıyor. ve kaspersky'nin program klasörüne ismi japonca harflerle yazılı bir dosya yerleşti bu dosyayı silmeye çalışıyorum ama silmiyor. kaç defa kaldırıp yeniden kurdum sonuç yine aynı. yardımlarınızı bekliyorum..

• büyük ihtimalle virüs programınız bir virüs tarafından devre dışı bırakılmış alttaki programla bir tarattır bilgisayarını
    http://download.cnet.com/3001-8022_4-10804572.html?spi=d840b9aa5cd053369ed739b5963ac9e0&part=dl-10804572
  • başlat tüm programlar kaspersky dan değiştir onar ve kaldır tıklayıp onarı ile işlemei sürdürün.Umarım düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

büyük ihtimalle virüs programınız bir virüs tarafından devre dışı bırakılmış alttaki programla bir tarattır bilgisayarını
    http://download.cnet.com/3001-8022_4-10804572.html?spi=d840b9aa5cd053369ed739b5963ac9e0&part=dl-10804572

Arkadaşım dediğini yaptım gene olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayhan

başlat tüm programlar kaspersky dan değiştir onar ve kaldır tıklayıp onarı ile işlemei sürdürün.Umarım düzelir

Dediğini yaptım olmadı kardeş.
  • virüs girmiş belli. kasperi kaldırıp avastı kur 1 aylık deneme sürümünü tarat temizle. sonra tekrar kaspere dönebilirsin avastan memnun kalmazsan..
  • combofix i pc ye indir ve güvenli modda pc yi açıp combofix i çalıştır gerisini combofix halletsin.Pc ye giren trojan yada virus programını çalışmasını engelliyor benimde başıma gelmişti böyle bir durum combofix ile çözüme ulaşmıştım.İnşallah seninde işine yarar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kasperkyi kaldır tekrar kur.
    Bende de olmuştu.
    Böyel hal ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.