Şimdi Ara

kaspersky çalışmıyor yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımda klasörleri exe yapan virüs vardı. Bat dosyalarını kullanarak onları temizledim. Kaspersky güncelleme yapmadığı için kaldırıp yeniden kurdum. ama bilgisayara reset attığımda key gireceğim bölüm gelmedi. kaldırıp yeniden kurdum yine aynı. başlattan kaspersky tıkladığımda hiçbir tepki vermiyor. nod32 kurdum oda bilgisayarı sürekli restart yaptırdı. format atmadan bu sorundan nasıl kurtulabilirim. Bu arada kaspersky lisanslı kullanıcısıyım.

• zamanla exe dosyalarına da virüs bulaştığı için işlevini yitirebiliyor.. yazılımın tam sürümünü bulup aynısını netten indirip elinizdeki lisans anahtarıyla aktive edip deneyin..
  • son sürümünü indirip kurdum yinede çalışmadı hala bilgisayarda virüs var sanırım o açılmasını engelliyor
  • Kaspersky yerine Norton kurarak sorunu çözebilirsin.Ben 3 yıldır norton kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir sorun ile karşılaşmadım.

Norton 2009 'u aşağıdaki linkten indirebilirsin.

http://program.teknodonanim.com/Guvenlik/Norton-AntiVirus-2009_17524.html
  • nortonu kurunca bilgisayar sürekli restart atıyor kaspersky kaldırıp yeniden yükledim bilgisayar ilk açıldığında kaspersky çalışıyor yaklaşık 30 sn sonra tekrar kapanıyor tekrar açılmıyor
  • Your Unistaller ile kaspersky i kaldırın, geriye çok az dosya klasör kalacak. onlarıda kendiniz silin. bilgisayarı yeniden başlatın. muhtemelen amvo da vardır. google dan kill amvo diye aratıp script i indirin. bir de amvoları temizleyip deneyin. sonra kaspersky i yeniden kurun. yine olmazsa; en makul çözüm format gibi geliyor.
  • zorda olsa kasperskyı çalıştırmayı başardım ve sonuç

kaspersky çalışmıyor yardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuyu hortlatıcam ama sayın maho nasıl yaptınız anlatsaydınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.