Şimdi Ara

kaspersky

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce kaspersky pro 5.0 vardı crack bulamadığım için sildim sonra betasını yükledim ancak bilg.ilk açıldığında devreye giriyo virüste buluyo altta iki seçenek biri descart all diğeri treat all 42 tane virüs buldu descart all dediğimde hepsini sildi.yani gerçekten siliyomu diğer kullandığım programlardan değişik güvenemiyorum o yüzden sildiğine.

• Valla hocam benim bu programı kullanma şansım olmadı çünkü sistemim biraz düşük ama çok övülen bir program olduğuna göre silmiş olması lazım.Fakat yinede şüphen varsa bir daha tarattır aynı programla yine bulursa aynı virüsleri silmemiş demektir.
  • bende kullanmadım fakat,arkadaşlar çok güvenilir olduğunu söylediler,büyük ihtimal silmiştir.ama tabi hiçbir şeyin garantisi yokkk...
  • ben kullanıyorum. Kesinlikle siliyor. Gerçekten güvenilir iyi bir program
  • quote:

Orjinalden alıntı: xhasanx

ben kullanıyorum. Kesinlikle siliyor. Gerçekten güvenilir iyi bir program

beta mı kullandın sen
  • 4 yıl Norton kullandım ve Kaspersky sayesinde önceden ne büyük hata yaptığımı anladım Şu an 4.5 full sürüm kullanıyorum, bi ara 5.0 ı da denerim. Kesinlikle başka bir program kullanmayıda düşünmüyorum. Ancak önlem amacıyla Ad-aware pro 1.06 ve Microsoft AntiSpyware kullanmanıda tavsiye ederim.
  • onlar var zaten bilg.virüs tarama merkezi gibi çalışıyo norton başa bela bi prog. mcafee de ii aslında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AVAST VPN
    7 yıl önce açıldı
    avg antivirüs
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • elbette mcafee de iyi ama birşeye dikkat etmek lazım. Çoğu virüs prog. sahipleri ''bizler virüs bulmada diğerlerine nazaran çok başarılıyız'' der ama buradaki kelime oyununa kurban gitmemek lazım. Örneğin norton bulmada iyidir ama silmede rezil bir haldedir. Yani bulabilmesi kadar önlemini alarak silmesi daha önemli. mcafee yi eskiden kullnamıştım şimdi nasıldır bilmem ama bu işte kaspersky e uzun bir süre güveneceğim kesin.
  • kaspersky iidirde ah bide yükleyebilsem daha ii olacak

şimdiki sorunum netteki çoğu sayfanın içeriğini tam göstermemesi çoğu program sitesi böle ya ben nasıl yüklüycem bunu
  • Sewabına PM atıvidim
  • sevabına bende sana pm atıvidim

bak çok sevaba girdin sen
  • Biz meleğiz diyodumda inanmıyodun al sana 2. kanıt
  • bende kaspersky kullanıyorum memnunum hiç bi sorun yaşamadım
    virüsleri kesinlikle siliyo 2. tarattığımda aynı virüsleri bulmuyo güvenilir bi antivirüs tavsiye ediyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.