arkadaslar kasperksy yi yükledim 1 haftadır bilgisayarı yavaslattı. Neden dir?
cevap verecek yok mu ?
sil onun yerine nod32 yükle...
quote:
Orjinalden alıntı: blqck
K.sky sistemi çok kasıyor programın özelliği bu sizden kaynaklanmıyor yani..Ben de Nod32 öneriyorum
quote:
Orjinalden alıntı: blqck
Ayarlarını doğru yapmalısın, varsayılan ayarlarla kasma olabilir.
Kaspersky sistemi kasar. Onun yerine daha hafif ve güvenilir bir anti-virus programı olan Avira AntiVir'i öneriyorum. Dandik Rus programı yerine kaliteli Alman programı.
Orjinalden alıntı: tech_türk Dandik Rus programı yerine kaliteli Alman programı.
İlginç...
Sistemin Düşükse Kaspersky Kasabilir. Nod32'yi öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
Kaspersky sistemi kasar. Onun yerine daha hafif ve güvenilir bir anti-virus programı olan Avira AntiVir'i öneriyorum. Dandik Rus programı yerine kaliteli Alman programı.
kaspersky'i dandik rus programı yaptın ya helal olsunevet,çok kasıyor ama 1 yıldır çok memnunum kaspersky 6-7'den..sorun kaspersky'de değil bizde..zamanla bilgisayarımızın donanımlarını yenilesek diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: omegama
quote:
Orjinalden alıntı: tech_türk
kaspersky'i dandik rus programı yaptın ya helal olsunevet,çok kasıyor ama 1 yıldır çok memnunum kaspersky 6-7'den..sorun kaspersky'de değil bizde..zamanla bilgisayarımızın donanımlarını yenilesek diyorum
walla kasanpersky dandik rus malı
Kaspersky kasarsa diğerleri ne yapar acaba
quote:
Orjinalden alıntı: M®t
Sistemin Düşükse Kaspersky Kasabilir. Nod32'yi öneririm.
şu an PIII makinada kullanıyorum yaaa ne kasması 6,0 kaldırdım 7,0 kurdum hatta ne kasma var ne bişey, ama yeni makinalarda kastığı söyleniyor yani P4 lerde kasıyormuş nedense,, öyle diyorlar, ama ben bundan performans aldım
KASPERSKY 7 KULLANIYORUM ÇOK MEMNUN HER ALTI AYDA BİR SİSTEMİME DESTEK İÇİN PARÇA ALIYORUM ALLAH HERKEZE GÖNLÜNE GÖRE BİLGİSAYAR VERSİN AMİN
KIS zorlar bilgisayar . Ben KAV 7 kullanıyorum . İnternet Security değil . KAV 7 + Zone Alarm Free yapın çok güzel oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme