Şimdi Ara

kasmayacak zevkli bir oyun

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar sistemim i5 4 gb ram ati hd 7700 serisi bir ekran kartı içeriyor.kasmayacak online oynanabilecek bir oyun arıyorum fazla pahalı olmazsa sevinirim.

• Böyle bir soru sorulurmu hocam one öyle bi tarz felan belirtin fps rpg vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitwinner

Böyle bir soru sorulurmu hocam one öyle bi tarz felan belirtin fps rpg vs...

kusura bakmayın ilk defa böyle bir istekte bulundum açıkcaşı her türlü oyun olabilir ama fpslerin çoğu kasar gibime geliyor cs go en düşük ayarda bile bazen takılmalar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

quote:

kusura bakmayın ilk defa böyle bir istekte bulundum açıkcaşı her türlü oyun olabilir ama fpslerin çoğu kasar gibime geliyor cs go en düşük ayarda bile bazen takılmalar oluyor.

Peki tamam bakıyorum ben oyunlara sizin sisteminize göre bulunca iyi oyunlar mesaj atarım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lagari Hasan Çelebi

quote:

Peki tamam bakıyorum ben oyunlara sizin sisteminize göre bulunca iyi oyunlar mesaj atarım size

Çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL Gibi moba oyun tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.