Şimdi Ara

KASKO SADECE TEK SÜRÜCÜ İÇİNMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
10.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bizim arabayayla babamdan başka birisi kullanırken kaza yapsa (allah korusun) kaskodan yararlanabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KILIÇ -- 18 Ekim 2009; 1:41:34 >

• emin olmamakla birlikte, kullanan kişinin ehliyeti olduğu sürece kimin kullandığının çokta önemi yok diye biliyorum...
  • kaskonun kapsamina gore degisir. policenizi yapan acentanizla gorusun.
  • 2 Çeşit Var...Çok Kişilik Olan Pahalı Olan...
  • poliçenin bi tarafında felan yazarmı bu detay yoksa illa acentaya mı danışmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

poliçenin bi tarafında felan yazarmı bu detay yoksa illa acentaya mı danışmak lazım

Kasko poliçeleri default ( karşılığını bulamadım ) olarak çok şoförlü olarak yapılır
    Tek şoför olması indirim sebebidir ve indirimler kısmından anlaşılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _1301217_

quote:

poliçenin bi tarafında felan yazarmı bu detay yoksa illa acentaya mı danışmak lazım

Kasko poliçeleri default ( karşılığını bulamadım ) olarak çok şoförlü olarak yapılır
    Tek şoför olması indirim sebebidir ve indirimler kısmından anlaşılabilir.

default yerine varsayılan/öngörülen kullanılabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasko yaptırırken sigortacınızın sorması gerek bizde 1 ay kadar önce yaptırdık eğer tek kişi kullanırsa yaklaşık 200 tl indirim yapılıyor kasko poliçenizde yazması gerekiyo iyice bakın
  • Tek sürücü için yaptırırsanız ücret olarak daha az ödeme yaparsınız .kaskoda sürücünün adı belirtilir ve o kişi dışında herhangi biri kaza yaparsa kasko ücret ödemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makul -- 18 Ekim 2009; 19:32:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makul

Tek sürücü için yaptırırsanız ücret olarak daha az ödeme yaparsınız .kaskoda sürücünün adı belirtilir ve o kişi dışında herhangi biri kaza yaparsa kasko ücret ödemez.

kasko , tek sürücü indirimi olan bir araçla, yetkili olmayan sürücü kaza yaparsa da ücret öder ama belirli yüzdelerle(firmadan firmaya değişen) hasarı az öder ve yapılan tek sürücü indirimi geri alınır, poliçe100-200 tl daha fazlaya mal olur...
  • quote:

poliçede tek sürücü indirimi diye yazar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hightech33 -- 18 Ekim 2009; 22:13:50 >
  • bütün cevap veren arkadaşlara tek tek teşekkür ederim
  • 3 çeşit var.

1)Tek sürücü. Poliçe sahibi dışında biri kaza yaparsa ödeme olmaz.En ucuzu.
    2)Poliçe sahibi dışında biri kaza yaparsa belli oranda hasar karşılamıyor(bende %17).
    3)Kim kaza yaparsa yapsın tam ödeme.En pahalısı da bu,arkadaşım bundan yaptırmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

3 çeşit var.

1)Tek sürücü. Poliçe sahibi dışında biri kaza yaparsa ödeme olmaz.En ucuzu.
    2)Poliçe sahibi dışında biri kaza yaparsa belli oranda hasar karşılamıyor(bende %17).
    3)Kim kaza yaparsa yapsın tam ödeme.En pahalısı da bu,arkadaşım bundan yaptırmış.

Tam olarak hepsi bunlar değil.

Bizim araçta kasko babamın üzerine.

Ancak sonradan benimde adımı poliçeye 2. sürücü gibi bir şekilde işlettik.

Tam hatırlamamakla birlikte kasko fiyatı 80 yada 100 lira daha artmıştı.

Şu koşullarda benim araca vermiş olduğum zarar poliçede yazan şekilde karşılanıyor. Yani kazayı babamda yapsa bende yapsam kapsamında sorun olmuyor.

Ancak bizden başkası kaza yaparsa %25 yada %35 gibi bir oranda karşılanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 19 Ekim 2009; 0:15:54 >

• bir tanıdıgı kaskolu bir kamyonetle 80 binliralık arabayı perd etmişe kasko tamamını karşılamıyorda yaklaşık 34 binlirayı cebinden ödeyecekmiş
  • hort olacak ama ayrı başlık açmayayım dedim. anadolu sigorta artık tek kullanıcı indirimi yapmadığını söyledi. gerçi bana gereken 2 kullanıcı indirimi, acaba hangi firmalar 2 kullanıcı indirimi yapar, 1000 tl lik kasko ücretinde ne kadar bir indirim olur?

ekleme: axa ve anadolu sigorta'da tek-çift kullanıcı indirimi yokmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fremdsprache -- 4 Nisan 2012; 12:14:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.