Şimdi Ara

kasko fiyat teklifi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın ssangyong actyon sport 4*2 2010 model otomatik vites aracıma kasko yaptıracağım.son anda iyi bir teklif verebilicek arkadaş varsa tercihim olursunuz.şuan 900 tl ile dubai sigortadan teklif aldım.öğretmenim.aracım ilk defa kaskolanacak.diger gerekli bilgileri pm atarım.hasarsızlığım falan yok.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toprak2009 -- 9 Ağustos 2011; 8:57:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: toprak2009

Yarın ssangyong actyon sport 4*2 2010 model otomatik vites aracıma kasko yaptıracağım.son anda iyi bir teklif verebilicek arkadaş varsa tercihim olursunuz.şuan 900 tl ile dubai sigortadan teklif aldım.öğretmenim.aracım ilk defa kaskolanacak.diger gerekli bilgileri pm atarım.hasarsızlığım falan yok.ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Önceki Konuları incelediyseniz Ofisimin Anadolu Sigortadan Sadece 39 Poliçe İçin Özel İndirim Hakkının Bulunduğunu belirtmiştim. Ayrıca Öğretmen olduğunuz için % 20'de meslek indiriminiz var. Kampanyamıza Donanım Haber Kullanıcıları yoğun bir ilgi gösterdi. Bu gün Forum üyelerimize hazırladığımız poliçelerin birkaçını paylaşıcam.

Adınız Soyadınız
    Telefon Numaranız
    Aracınızın Plakası
    Ruhsat Sahibinin Tc Kimlik Numarasını

Özelden mesaj atar veya umit@maltepesigorta.com.tr adresine gönderirseniz size çok uygun fiyatlı bir kasko teklifi sunmak isterim.
    Ayrıca 0543 678 38 68 numaralı telefondan istediğiniz an bana ulaşabilirsiniz...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.