Şimdi Ara

KASKO AYNI SENE İÇİNDE 2.KEZ ARACIN ZARARINI KARŞILARMI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: .brian.

Öyle saçmalık mı olur yahu. Araba benim değilmi istediğim gibi kırar dökerim. (bunu misal olarak söylüyorum ki arabalara karşı aşırı hassasımdır.) Yani demem o ki kasko ya ben günü geldiğinde takır takır ellerine paramı sayıyorsam onlarda benim kazamı filan karşılamak zorundalar!!!!!!! İstersem 1 senede 10 kere kaza yaparım he araba tamir olmuyo mu tamam o zamanda para iadesi yapmak zorundalar. Ne şöförler tanıyorum 10 senedir kaskosu var ama 1 kere bile kaza yapmamış boşuna kaskoya para yediriyor. Bu da demek oluyo ki: Ben kaza yapmadığımda benden kasko ücretini alıp çatır çatır yemesini biliyolarsa benim her türlü zararımı da karşılamak zorundalar. Bu yazdıklarımı yapmayan kasko şirketinden bi halt olmaz. Onlarınki yolsuzluğa geçer.

Not: İmla hataları.

Evet aynen katılıyorum bu yazıya, kasko yapmayı kabul ettilerse parada anlaştıysak, aracımın her zararını karşılamakla yükümlü (poliçe seçeneklerine ve alkollü olmamak kayıdı ile) şikayet sitelerinde şikayetler görüyüroum beyanla- kaza oluşumu tutarsız ödeme yapılmadı diye cevap verdiklerini ama bir mahkeme sürecine girince paşa paşa ödüyorlar bela almamk adına.. Çünkü yaptıkları kanunsuz...

• Konunun sahibi olarak ben parayı aldım ancak hıyar adamlar 500tl kestiler eft ücreti almış banka güneş sigortayı tavsiye etmiyorum.Ben bile şirket değilim ancak ücret filan ödemeden eft,havale yapabiliyorum bu ne biçim saçmalıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

Konunun sahibi olarak ben parayı aldım ancak hıyar adamlar 500tl kestiler eft ücreti almış banka güneş sigortayı tavsiye etmiyorum.Ben bile şirket değilim ancak ücret filan ödemeden eft,havale yapabiliyorum bu ne biçim saçmalıktır.

Nasıl yani 500 TL sadece EFT ücretimiymiş? Eğer sadece böyleyse işin peşini bırakma bu kesintinin EFt olduğuna dair resmi evrak iste tabi gider göstermeleri gerekecği için sigorta şirkeinin yazısı değil dekon vs. Eğer bunu gönderemzlerse tüketici haklarına başvur. EFT ücreti denen bişey kalmadı özellikle kurumsal firmalarda sırf para kesmek için, işin peşini bırakma mutlaka paranı alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

quote:

Orijinalden alıntı: oranj001

Konunun sahibi olarak ben parayı aldım ancak hıyar adamlar 500tl kestiler eft ücreti almış banka güneş sigortayı tavsiye etmiyorum.Ben bile şirket değilim ancak ücret filan ödemeden eft,havale yapabiliyorum bu ne biçim saçmalıktır.

Nasıl yani 500 TL sadece EFT ücretimiymiş? Eğer sadece böyleyse işin peşini bırakma bu kesintinin EFt olduğuna dair resmi evrak iste tabi gider göstermeleri gerekecği için sigorta şirkeinin yazısı değil dekon vs. Eğer bunu gönderemzlerse tüketici haklarına başvur. EFT ücreti denen bişey kalmadı özellikle kurumsal firmalarda sırf para kesmek için, işin peşini bırakma mutlaka paranı alırsın

Garantide mi ne hesapları varmış ben ziraat bankasını verdim .Ordan eft yapmışlar ziraat bankasındaki memur eft kesintisi dedi. 10bin tl bekliyordum dedim 500tl eft ücreti dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oranj001 -- 20 Şubat 2011; 17:37:24 >

• internetten yapsınlar o zaman eft yi. bedava nasılsa internet olunca...
  • aradım karsılamayabilir dedi bilmiyom ak sigorta yaptırdım nasıl sacmalıksa
  • Merhaba ben 17.02.2012 tarihinde mais bursa şubesinden dacia sandero stepway marka bi arac satın aldım ve kaskosunu axa sigortadan yaptırdım 07.05.2012 tarihinde aracımla bi kaza yaptım ve servise götürdüm yaklasık 2.500 tl lik bi hasarı axa sigorta karsıladı ve 1 ay sonra yenıden aracımda trafıkte seyir ederken cok ufak caplı bı hasar olustu aracım yolda savruldu frenlerım tutmadı ve aracım hiçbir yere carpmadan yolun kenarındakı cok yuksek olmayan kaldırıma cıktı ve aracımın altı vurdu ama cok buyuk bı hasar olmadıgını düşünüyorum yarın aracımı servise götürücegım durumu ordakı arkadaslarada bildirecegım acaba bu hasarıda kaskom karşılarmı bu konu hakkında bilgi verirseniz iyi olucak teşekkür ederim.
  • KASKO bunun için vardır isterseniz 10 defa çarpın sözleşmenizde aksi belirtilmedikça hepsinde kasako hasarınızı istisnasi durumlar hariç karşılar. bu durumlar sürücünün ehliyetsiz olması, alkollü olması ve keyfi olması. yok eğer sözleşmenizde en fazla 3 hasar ödenir vs varsa zaten ve bunu aşmışsanız kaskonuzu iptal ederler ve size öncesinde bilgi verirler. geçmiş olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.