Şimdi Ara

Kask Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
7.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Netten baktim ama magazada deneme sansim olmadi. Nolan'i denemistim begendim de ama kilit sistemi yuzunden vazgectim.
    Suan 3 kast var aklimda, denedikden sonra kararimi verecegim.

1- AGV K-5
    2- Bell M3R Decal Mr1
    3- BELL M1 STS ( Usteki ile ozellikleri arasinda cok fark yok aslinda ama bu daha uygun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnrkl

Netten baktim ama magazada deneme sansim olmadi. Nolan'i denemistim begendim de ama kilit sistemi yuzunden vazgectim.
    Suan 3 kast var aklimda, denedikden sonra kararimi verecegim.

1- AGV K-5
    2- Bell M3R Decal Mr1
    3- BELL M1 STS ( Usteki ile ozellikleri arasinda cok fark yok aslinda ama bu daha uygun)

Bende kask almayı düşünüyorum. Agv K-5 900 lira dolaylarında galiba.
    Aklımda Shoei veya Arai almak var ama neredeyse ikiye katlıyor kask fiyatları.
    Kararsızım açıkçası.
  • RuthlessRiu kullanıcısına yanıt
    750-800 civari kaskin fiyati. Gidip denemek icin Istanbul Avrupa yakasinda bildiginiz magaza var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnrkl

guvenlik acisindan D kilit oneriliyor . pratik o kadar onemli degil , en fazla 3-5 saniye ugrasacaksin. Nolan'da karar kilmistim ama kilit sistemi hakkinda tereddute dustum.

Yerinde olsam kilit sistemine çok takılmam. sizi bilemem ama genel olarak zor şeyleri yapmaktan çabuk vazgeçeriz. Dizlik dirseklik kullanmak da böyle. Önceleri her sürüşte üşenmeyip takarız sonra zor gelir takmayız. D kilit profesyonel bir bağlantı şekli ve microlock a göre daha fazla uğraş gerektiriyor. 3-5 sn meselesi değil. Açıkçası d kilit alıp sonraları kiliti bağlamadan kask kullananlardan olmayın. güvenlik açısından ciddi bir farkı olduğunu sanmıyorum, microlock da D gibi kaza sırasında kendiliğinden açılmaz. Nolan'ı beğendiyseniz bence Nolan alın. AGV k5 denediniz mi bilmiyorum ama çok büyük bir kask olmasına rağmen kafanıza uymayabilir. Birisi xmax'ın sele altına dahi sığdıramadığından satmaya çalışıyordu.

• Onceki yorumumda bilmislik taslamis gibi oldum ama arastirinca 3-5 saniyelik mevzu olmadigini gordum. Daha cok zaman aliyor haklisiniz. Arastirma sonucu ortak gorus olarak D kilit sistemi onerildigi icin bende onda israr ediyorum, yoksa takilmazdim. Bu arada benim buldugum Bell kasklarin uretimi durdurulmus. Geriye K-5 kaldi denedikden sonra olmazsa Nolan N86 alacagim. Ayrica onerdiginiz model bu degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnrkl -- 15 Mayıs 2015; 11:39:01 >
  • mtnrkl M kullanıcısına yanıt
    evet kesinlikle n86. 2 önemli avantajı var.
    1- kutudan orjinal pinlock çıkıyor (çok önemli)
    2- güneş vizörü var ayrıca gözlüklü kullanmak mümkün.
  • Nolan -AGV-Marushuni-Shark'lara bakmanı öneririm :)
  • N86 bakmak icin dolaniyorun suan ama bulamadim henuz. LS2 cr ff396 carbon kaskini onerdi satici kullanilan malzeme karbon guzel fiyati 675tl ama hakkinda fazla yorum bulamadigim icin almadim. Hala nolan ariyorum ama fikir olmasi icin bu kask hakkinda yorumunuz var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnrkl -- 16 Mayıs 2015; 16:13:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacım Nolan ı bilmemde LS2 ye o paralar verilmez.. 250-300 TL lik kaskından çok farklı olacağını sanmıyorum.
    Ben LS2 FF384 Blade kullanıyorum, ses var hava kanalları çok iyi değil, koruma olmasına rağmen gıdıdan bol bol rüzgar alıyorum :) yaz günü şe yarıyor ama nefesim boğmuyor beni..

https://www.youtube.com/watch?v=lv6Vt0WHDOM
  • Dun feyizoglundan Nolan N86 N-Com kaski aldim. Renk olarak ncomsuz hosuma giden olmadigindan ncomlusunu almak zorunda kaldim. Bir kac saat test etme sansim oldu, kask guzel rahat, simdilik memnun kaldim. Aklima takilan buğu önleyici Pinlock kutuda cikiyor diyor ama bende birsey cikmadi. Onun ne oldugunuda bilmiyorum aslinda. Arayip sormam gerekli mi sizce?
  • mtnrkl M kullanıcısına yanıt
    Evet sorun ve alın mutlaka. Pinlock vizöre takılan şeffaf bir parça olup özelliği buğu yapmıyor. Başka markalarda 75TL gibi fiyatlarla satılıyor.
  • yarin ilk isim pinlocku sormak olacak.
    Kask tavsiyesinde bulunan bulunmayan herkese cok tesekkur ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.