Şimdi Ara

Kasiyer hatun tavlama taktiği veriyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
6.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun için tipiniz güzel olsun öyle dh koyduğunuz zalımlar gibi durmayın karizmatik olun. Kasiyer eğer çıtırsa sıra varsa bile gidip onun kasasına girin.Biiraz yüklü alışveriş yapın +50 tl gib, gidip 1 tane çakmak almayın . Alışverişi tamamlayınca size fiş verecek fiş üzerinde kasiyerin adı yazılı olacak, fişi atmayın eve gidin veya fakirseniz internet kafede olur, hatunun adını faceye yazın. facede bulduktan sonra ona msj atın kredi kartımı sizde mi unuttum şuan şehir dışındayım fişte adınız yazıyordu telefonunuz varsa aramak istiyorum sizi bilgilendirirmisiniz falan filan.Facedeki fotonuzda sağlam olsun erkek olun karizma olun, telini verince konuşun düzgünce asılmayın fazla üzülün birkaç gün sonra gidin aynı kasiyere teşekkür edin.Buldum fakat kredi kartım ile 1000 tl alışveriş yapılmış falan diye muhabbete girin, kız zengin sansın.Benden bu kadar gerisi sizin yeteneklerine kalmış.Genelde migros, tansaş,BİM veriyor kasiyerlerin ismini fiş üzerinde

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kasiyer Hatun Tavlama Taktiği

Bir kasiyerle tanışmak ve onunla bağlantı kurmak istiyorsanız, işte göz önünde bulundurmanız gereken bazı taktikler:

Kasiyerin İsmini Bulma:

• Fişe dikkat edin. Bazı kasiyerler isimlerini fişlere yazarlar.
    • Kredi kartı makinesindeki ekranı kontrol edin. Bazı makineler kasiyerin adını görüntüler.
    • Nazikçe sorun. "Affedersiniz, adınız nedir?" demekten çekinmeyin.

Migros, Bim ve A101 Kasiyer Numarası Öğrenme:

• Büyük market zincirlerinde kasiyerlerin genellikle numaraları vardır.
    • Bu numarayı fişin üzerinde veya kasiyerin üniformasında bulabilirsiniz.
    • Ancak, bu numaranın her zaman kişisel bilgi sağlamayacağını unutmayın.

Kasiyerle Konuşma Taktikleri:

• Nazik ve saygılı olun.
    • Basit sorular sorarak sohbeti başlatın. Örneğin, "Bugün hava nasıl gidiyor?" veya "Bu ürünü daha önce denediniz mi?"
    • Görünüşü hakkında iltifat etmeyin. Bu profesyonelce olmayan bir hareket olarak görülebilir.
    • Sohbeti kısa ve öz tutun. Kasiyerin işini engellemekten kaçının.
    • Ayrılırken adınızı ve iletişim bilgilerinizi verin. Örneğin, "Benim adım [Adınız], burada olmaktan memnun oldum. Sizinle tekrar iletişime geçmeyi umarım."

Önemli Notlar:

• Herhangi bir taciz veya uygunsuz davranışta bulunmayın.
    • Kasiyerin kişisel alanına saygı gösterin.
    • Reddedilirse ısrar etmeyin.

Kasiyerle tanışıp bağlantı kurmak sabır ve incelik gerektiren bir süreçtir. Bu taktikleri saygılı ve profesyonel bir şekilde kullanarak, hedeflerinize ulaşma şansınızı artırabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen bu yontemle kiz tavla sonra gel beni ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.C. Vatandaşı

Sen bu yontemle kiz tavla sonra gel beni ...

facebook onaylı denendi qardeshim
  • quote:

Aynı taktikle kız tavladım şu an bizim evdeyiz teşekkürler kıpçak+kk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasiyer kız arkadaşının akrabasıysa napıcaksın peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

Bunun için tipiniz güzel olsun öyle dh koyduğunuz zalımlar gibi durmayın karizmatik olun. Kasiyer eğer çıtırsa sıra varsa bile gidip onun kasasına girin.Biiraz yüklü alışveriş yapın +50 tl gib, gidip 1 tane çakmak almayın . Alışverişi tamamlayınca size fiş verecek fiş üzerinde kasiyerin adı yazılı olacak, fişi atmayın eve gidin veya fakirseniz internet kafede olur, hatunun adını faceye yazın. facede bulduktan sonra ona msj atın kredi kartımı sizde mi unuttum şuan şehir dışındayım fişte adınız yazıyordu telefonunuz varsa aramak istiyorum sizi bilgilendirirmisiniz falan filan.Facedeki fotonuzda sağlam olsun erkek olun karizma olun, telini verince konuşun düzgünce asılmayın fazla üzülün birkaç gün sonra gidin aynı kasiyere teşekkür edin.Buldum fakat kredi kartım ile 1000 tl alışveriş yapılmış falan diye muhabbete girin, kız zengin sansın.Benden bu kadar gerisi sizin yeteneklerine kalmış.Genelde migros, tansaş,BİM veriyor kasiyerlerin ismini fiş üzerinde

Sonra kapının önündeki şahin'i görünce koşarak uzaklaşsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Kasiyer kız arkadaşının akrabasıysa napıcaksın peki?

Kasiyer kız , arkadaşının akrabası mı? yoksa Kasiyer kız arkadaşının, akrabası mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kasiyer kız abi dedi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol knk suan sag kolumda bim sol kolumda migros cavus nobetinde hakmar var

• dostum dediğini yaptım. kıza kredi kartım sizde kalmış dedim.

sn bna hırszmı demk istyosun slk dedi kapattı telefonu
  • quote:

quote:

facebook onaylı denendi qardeshim

Vay anasını sayın seyirciler adam uçmuş.
    İndirim yapıyormu kız sana artık?
  • quote:

Evet tavladım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *Meteora*

Kasiyer kız arkadaşının akrabasıysa napıcaksın peki?

Kasiyer kız , arkadaşının akrabası mı? yoksa Kasiyer kız arkadaşının, akrabası mı ?

Yanlış yazdım muahaha
    Kasiyer,arkadaşının akrabasıysa ne olucaktı doğrusu

• Hll knk

• İsmi Yazıyor mu ya
  • taktik 10 numara kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Üsküdarı Geçen Atlı

quote:

Evet tavladım

Noktalama işaretlerinin önemi beyler bir virgülle amerikanın evinize dalmasına sebep olabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Üsküdarı Geçen Atlı

quote:

Evet tavladım

Pardon yanlışlıkla sana alıntı atmışım reiz affet.
  • Teşekkürler kıpçak+kk

• kıpçak+kk kullanıcısına yanıt
    Taktik iyi güzelde ya kızın salak olması lazım yada işin sonunda kartını unutun diye kızın sana salak demesi lazım bir kere sorarlar adama kartını unutmuşsun faceden bulup numaranı verip ulaşana kadar mağazaya gidip sormak daha kolay olmaz mı diye ? Ayriyeten burada kaç tane ergenin kredi kartı var burada çoğu liseli buradakilerin ha annesinin babasının kartı olur onlarla da ne kadar olursa artık. Ayriyeten bu fişte isim olayına geldi mi burada yanılmayın Migros gibi büyük mağazalarda kızın kendi ismi yazar ama bim 101 gibi mağazalarda sorumlunun isminin yazması muhtemeldir genelde kasayı sorumlu açar kasayı verir gider ya keyif yapar yada iş varsa iş yapar maksat hem kasaya baktım hem işleri yaptım kafasıdır. Kızın isimde yazabilir ama çok ümitlenmeyin derim onun ismimi diye deneyin işin ucunda rezil olmakta var. Nedenini mesajımın başına yazdım.

Edit; Yazmayı unutmuşum artık çoğu mağazada İsim yazar soy ismin baş harfi yazar bunu da unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nego0505 -- 26 Ağustos 2013; 13:32:11 >

• Nedir bu kasiyer kizlarin DH li abazan ergenlerden cektigi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.