Şimdi Ara

Kasımpaşa'ya nasıl gidebilirim?_- (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
14.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: MuTLu.

Arkadaşlar kasımpaşa'ya beşiktaş,levent,kağıthane'den nasıl gidebilirim. Bu ilçelerden en yakın hangisinden gidebilirim, hangi otobüs ve nasıl giderim. Yardımcı olursanız sevinirim. Asıl gitmek istediğim yer yol kenarındaki otoparklar.

dostum cevahir önünden 77 veya 77A nolu otobüslere binersen o otoparkların olduğu caddeden geçiyorlar.
    Perpa önünden Em2 de geçiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuTLu.

Beyler beşiktaşta nereden binebilirim yardımcı olursanız sevirim. Şu an beşiktaşta bir cafeden yazıyorum. Böyle taksime giden bir anayol var kenarda otoparklar falan var.. Benzinlikler oto elektrik v.s orayı diyorum.

senin dediğin yer dolapdere. kasımpaşa değil. oradan otobüs geçmiyor. Kasımpaşa Shell de inip dolapdereye yürümen lazım.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Adamın sayesinde dolandık meğer çağlayanı az geçince hemen ordaymış yeri. Kasımpaşa yoluna girmeden soldaki yol. Şişliyi geçen yolmuş. Bize yakın adam bizi dolandırdı levent'ten. İNŞALLAH hava yarın iyi olursa adam gelecek buraya ruhsat devir v.s işlemler için. Teşekkür ederim...

@Deasly

Evet hocam orasıymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 24 Mart 2009; 21:20:05 >

• rica ederim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.