Şimdi Ara

Kasım 2007 UZ.DÖNEM Celbinde Askere gidenler 'BURAYA' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
339
Cevap
0
Favori
15.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ertunc23

Neee Merkez şubelere listeler gelmişi Ohhh rahatladım şimdi Benim Şube İSTANBUL Asker alma dairesi başkanlığıyla aynı yerde yani İstanbul merkez hemen ariyim :)

evet arkdaslar asaldan cikti listeler merak etmeyin istihbarat saglam merkezlerden dagilmasi pazartesi bulurmus askeri kurye sanirim... ama ben yine kovaliyorum bakim gelismeleri son dakika gecicem...
  • Arıyorum ama fayda etmiyor bu seferde telefonu açan yok off off off yani ne zaman arasak sallıyorlar geçen ay aramıştım yok 1 hafta sonra ara yok kasımda ara şimdi araıyoruz telefon açılmıyor eh yani.Askere gitmek istiyoruz adamlar tınlamıyor bile off off
  • quote:

Arıyorum ama fayda etmiyor bu seferde telefonu açan yok off off off yani ne zaman arasak sallıyorlar geçen ay aramıştım yok 1 hafta sonra ara yok kasımda ara şimdi araıyoruz telefon açılmıyor eh yani.Askere gitmek istiyoruz adamlar tınlamıyor bile off off

HALICIOGLU BUYUK YER TLF COKTUR ORDA BULMAYA CALIS BENCE HEM YAKIN YER ERTUNC OLMADI GIDER SORARSIN.
  • Böyle olmaz zaten gidicem sonunda Deli olucam yoksa 1 aydır bekliyorum ha bu gün ha yarın açıklancak diye çatlamak üzereyim neyse tyekrardan telefon ediyorum şimdi.
  • AYNEN ertunc bende beklıyorum sen nerdesın ıst kac dogumlusun cıkarsa da ıns tertıp oluruz..
    quote:

Böyle olmaz zaten gidicem sonunda Deli olucam yoksa 1 aydır bekliyorum ha bu gün ha yarın açıklancak diye çatlamak üzereyim neyse tyekrardan telefon ediyorum şimdi.
  • ist 87 doğumluyum normalde 87/1 dim gitmedim sonra tecili bozdurdum 88/1 attılar dilekçe gönderdim.Biraz önce yine aradım şubeyi bana dahili numara verdi 10 dk sonra ara dedi.Demeki bizim açıklanmış :D
    İST/HALICIOĞLU/ŞİŞLİ E kayıtlı olan arkadaşlar Santral çıktığında direk dahili no "256" tuşlasınlar.Şu an telefonu açan yok ama sürekli deniyorum ben
  • quote:

ist 87 doğumluyum normalde 87/1 dim gitmedim sonra tecili bozdurdum 88/1 attılar dilekçe gönderdim.Biraz önce yine aradım şubeyi bana dahili numara verdi 10 dk sonra ara dedi.Demeki bizim açıklanmış :D
    İST/HALICIOĞLU/ŞİŞLİ E kayıtlı olan arkadaşlar Santral çıktığında direk dahili no "256" tuşlasınlar.Şu an telefonu açan yok ama sürekli deniyorum ben

arkadaşım benim de şube halıcıoğlunda eminönü,dün aradım cuma öğleden sonra ara dedi,telefonda öğrenmeyi istemiyorum,gidip öğreniceğim.
  • Valahi ben dürekli deniyorum bakalım eğer banda yarın ara derse gidip öğrenicem daha zevkli olur :)
  • YUh be Şİmdi aradım kadın dosya numarımı sordu "Sen ersin" dedi haftaya açıklanıcak dedi yuh be of of
  • Beyler kimseden net bi haber yok mu yaa...
  • TERTIP SENIN IKAMETGAH NERESI IST MI... BIZIMKILER HALA BELLI DEGIL BAKALIM...
    quote:

Orjinalden alıntı: baileyss

arkadaşlar ben 2 yıllık kocaeli otomotiv mezunuyum.1984lüyüm.kütük konya/bozkıra bağlı. 15 ay uzun dönem kasım celbi için dilekçe vermiştim ve kabul olmuş izmir - narlıdereye düşmüşüm çavuş talimgahına...
    hepimizin hakkın da hayırlısı olsun..allaha emanet olun...
  • beyler bende kafayı yicem aynı şekilde banada öle dediler haftaya arayın dediler onlarda beklemede VALLAHİ BİLLAHİ KAFAYI İCENE YİCEM KARDEŞİM NE KADAR MANTIKSIZLAR YA ÇIKARSA NEZZAMAN HAZIRLANCAN NEZAMAN İŞLERİ BIRAKCAN BÖLE MANTIKSIZ İŞ OLURMU YA LANET OLSUN BU ASKERİYENİN YAPTIĞI İŞE YA ARKADAŞIM ÇIKARSA 10 GÜN SONRA ASKERE GDİYORSUN BİRLİĞİNE TESLİM OLUCAN BÖLE MANTIKSIZ İŞ OLURMU YA ÇIKSA BİLE 1 HAFTADA NELER YAPABİLİRSİN YA ALLAHIM YA HAAA BU ARADA ÇIKAN ARKADAŞ VARDI BİTANE ODA BENCE KANDIRAK YAPTI AÇIKLANMAMIŞ MEMURLA BAĞIRŞTIM BU GÜN BENDE YETER ARTIK ÇIKARSA ÇIKSIN SIKILDIM ARTIK YA AÇIKLANANLAR LÜTFEN HEMEN YAZSIN BURAYA HADİ BEYLER

KONYA AKŞEHİR ASKERLİK ŞUBESİ
  • YA VALLA ARKDASLAR O ARKDASIN NASIL ACIKLANDI BILMIYORUM... HEP SOYLUYORUM SUBEDE TANIDIKLARIM VAR MEMUR. SUBEYE BILGI GELMEDEN HIC BIR YERDEN ULASAMAZSIN DEDILER. TURKIYEDE 20 ASAL DAIRE BASKANLIGI VAR. ORDU - SAMSUN - ARTVIN VS TRABZONA BAGLI ORAYIDA ARASAN KIMSE BILGI VERMEZ DEDILER. ASKERIYE OLDUGU ICIN SIKI DEDILERI. TRABZONDAN KURYE ILE GONDERILIYOMUS. ANCAK PAZARTESI SALI GELIRMIS. BOYLE GIDERSE SON GUNE KARDAR IS YERINDE KALICAZ ISLERI DEVRETMEK ICIN HICTE DINLENMEDEN SILAH ALTINA ALIRLAR BIZI...
  • bİ DAHA aram mı yaw
  • Arkadaşlar bugün Yedek Subay Aday Adayı olarak şubeye sınav evraklarımı almaya gittim. Şubeyi çok sayıda kişi sizin gibi aradı. Ve ordaki görevlilerin söyledği kelime Daha listeler bize gelmedi. 12 Kasımda açıklanacak o zaman arayın diyorlar. Tabi bilmiyorum şubeden şubeyemi değişir ama bilginiz olsun yinede
  • YOK DAHA NELER GITMEDEN BI GUN ONCE ACIKLASINLAR OLMADI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arif231

Arkadaşlar bugün Yedek Subay Aday Adayı olarak şubeye sınav evraklarımı almaya gittim. Şubeyi çok sayıda kişi sizin gibi aradı. Ve ordaki görevlilerin söyledği kelime Daha listeler bize gelmedi. 12 Kasımda açıklanacak o zaman arayın diyorlar. Tabi bilmiyorum şubeden şubeyemi değişir ama bilginiz olsun yinede

Kasım 12mi ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

pazartesiyi bekliyemiyoz yok o kdr daha neler
  • KULAKTAN DOLMA BILGILERE ULASANLAR YAZMASIN YAA MILLETIN MORALINI BOZMAK ICIN MI YAPIYOSUNUZ.

• Arkadaşlar bana niye celalleniyorsunuz onu anlamadım

Ben sadece şubeden duyduğumu paylaşmak istedim gerisi sizin bileceğiniz iş
  • Birader boyle kotu haberler verme zaten beklemekten imanimiz gevredi... ben subeyle konustum tanisim var memur. tertipler pazartesi bilemedim sali ogrenicez hepimiz ins. ama pes etmek yok subenin santral memurunu deli edicem... ya soylicekler yada santral tlf bozucam araya araya....
    quote:

Orjinalden alıntı: arif231

Arkadaşlar bana niye celalleniyorsunuz onu anlamadım

Ben sadece şubeden duyduğumu paylaşmak istedim gerisi sizin bileceğiniz iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umtcm -- 1 Kasım 2007; 17:40:36 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.