Şimdi Ara

Kasayı temizledikten sonra kapanma, Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar geçen hafta kasayı temizledim (her zaman yaptığım şekilde) sonrasında açtım hiçbir sorunu yoktu. Ertesi gün açıkken bir anda güç kaynağının fanından ses gelmeye başladı. Sesi duyunca gene açtım kasayı ve bu sefer kuvvetle üfledim bütün tozlar çıktı sayılır. Sonra açtım bilgisayarı gene biraz ses yaptı ve ses kesildi ancak akşamına bir anda kapandı. O an internetten oyun oynuyodum ve oyun kasmaya başladıktan sonra kapandı. Sonra gene açtım bilgisayarı başka oyun oynadım (gene internetten) ve 40 dakika kadar sonra gene kapandı. Ardından gene açtım bilgisayarı bu sefer interneti de kapattım ve NFS Underground 2 oynamaya başladım 40 dakika kadar sonra gene kapandı. Şu an çalışıyo ama ne zaman kapanıcak diye bekliyorum lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler.
     Kasayı temizledikten sonra kapanma, Yardım edin







  • işlemci ayaklarını kontrol ettin mi kırılan olabilir
  • Hiç aklıma gelmemişti. Teşekkürler bi bakıcam ama sanmıyorum çünkü bilgisayar kullanılmadığı zaman saatlerce kapanmadan duruyo. Onu yazmayı unutmuşum.
  • Şimdi de mobilden yaziyorum kasanın güç kaynağı fanindan ritmik olarak viiin gibi sesler geliyo arkadaşa dinlettim evde bisi mi kesiyonuz dedi acmaya korkuyorum
    bunun masrafsiz tamiri varsa yardımcı olabilir misiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazdıklarınıza bakılırsa psu'nun fanı arızalanmış. google'da "power suply fan değiştirme" diye arattığınızda başta donanımhaber olmak üzere bir sürü sitede bilgiler, videolar mevcut. psu'ya uygun büyüklükte fan aldıktan sonra kolayca değiştirilebilir.
  • Başta böyle yapmadığı için sorunu cozememistim neyse çok teşekkür ederim hafta içi halledicem. Rahatladım be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.