kasaya fan eklemek için yan kapağı kesmek istiyorum ancak neyle 12 cm lik delik nasıl veya nerde açtırabilirim herkese tsk bide mail atarsanız ii olur ozanmk@yahoo.com (bir iki hafta giremicem kaybolur giderr)
benim bilgisayarım var oyun oynarken bi sebebele bilgisayar atıyo mavi bi bölüm çıkıyo atıyo benim kasada delikler az fan taktırdık oldu ama belbi bi süre sonra yine atmaya başladı benim ney yapmam gerek kasada delikler az bence kasada hava akımı olmuyo siz buna ne diye ceksiniz adresim:ceylan_burak@hotmail.com
Ben tam da bugün dediğiniz işlemi yaptım.. Ölçüm biçtim sonra fanın vidalarının geleceği yerin biraz daha içine doğru köşelere matkapla 4 delik açtım bu delikleri de elektrikli testere ile birleştirince oldu sana fan boşluğu! Ama bu işlemleri yaparken kasanın biraz boyasını harcadım ayrıca delikler olması gerektiğinden biraz küçük oldular. Bu hataları göz önüne sermemek için 2 fanı da kasanın dışına monte ettim
Çok ilginç bir modifiye oldu .. Bu işlemler sonucunda işlemci sıcaklığım 3 derece düştü... SX1 im bozuk olmasaydı şimdi resmini koyardım