Şimdi Ara

Kasanızın LCD göstergesi (modifiye ürünü) - Com USB ve Bluetooth seçenekleri eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
13
Favori
11.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cakir0006

ustam ön taraftaki 15 cm 4 cm kapağı dolduracak bir işlemin maliyeti ne olur 5.25'' sürücüye takamıyor muyuz 5,25 sürücü olursa
    harika olur
    ///
    oled olayıda varmı merak ettim buradaki videoda sizinmihttp://www.youtube.com/watch?v=su2JT4yuk50&feature=relmfu mükemmel bir işçilik elinize sağlık

özel ölçülerde lcd ne yazıkki yapamıyorum belli standartlarda mümkün sadece.. slot kapağına sizin kendiniz monte etmeniz gerek basit bi plastik kesim işlemiyle..

Oled olayı yok ne yazıkki ancak vfd olayı var tabi çok uçuk bir rakam ve zaman karşılığı bu mümkün ve ayrıca evet video da bana ait ancak o tarz lcdler pek düzgün çalışmadığından satışını gerçekleştirmiyorum..

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam USB olan ne kadar olur acaba? birde kabloyu uzun alsak kasa uzeri yerine masaya monte etmek icin bir engel yok dimi? kasasi masanin altinda duranlar icin G19 efekti :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamblerbarbo

hocam USB olan ne kadar olur acaba? birde kabloyu uzun alsak kasa uzeri yerine masaya monte etmek icin bir engel yok dimi? kasasi masanin altinda duranlar icin G19 efekti :D

usbli seçenek 90tldir, kabloyu uzatabilirim o da sorun değil..

• zamanında bende almıştım. fikir vermesi açısından. sorunsuz çalışıyor. yazılımla ekrana bir çok şey getirilebiliyor.
    winampda dinlediğiniz şarkı vs.

Kasanızın LCD göstergesi (modifiye ürünü) - Com USB ve Bluetooth seçenekleri eklendi

Kasanızın LCD göstergesi (modifiye ürünü) - Com USB ve Bluetooth seçenekleri eklendi

• MERHABA
    yapmış olduğunuz ürün çok hoşuma gitti
    Sizinle görüşmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrascb

zamanında bende almıştım. fikir vermesi açısından. sorunsuz çalışıyor. yazılımla ekrana bir çok şey getirilebiliyor.
    winampda dinlediğiniz şarkı vs.

http://img99.imageshack.us/img99/8813/photoshop007ggakfk5.jpg

http://img219.imageshack.us/img219/6720/photoshop000td1.jpg

http://img105.imageshack.us/img105/4981/photoshop010ty2.jpg

(: teşekkürler paylaşım için..
    takasladığımız mp3 çalar ve usb hub da hala duruyor hatta çalışıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: sacitce

MERHABA
    yapmış olduğunuz ürün çok hoşuma gitti
    Sizinle görüşmek isterim

tabiiki, pm yollamanız yeterli..

• şu anda gösterdikleri
    1 cpu kullanım oranı
    2 ram kullanım oranı
    3 intermet dowland ve upload
    4 şarkı ismi ve sıralaması
    5 cpu ısısı
    6 anakart ısısı (tam olarak neyin pek anlayamadım)
    6 ses oranı
    7 hardisk doluluk oranı
    8 şarkıların skın görselli artık adı her ne ise.

eksim yada artım varsa kusura bakmayın.

ürün çok hoşuma gitti doğru düzgün bir kasa alırsam kesinlikle bundan alırım birtane. bunda renk seçilme imkanı varmı? elektronik aksamlarda oldum olası yeşilden nefret etmişimdir. (ışık babında) ayrıca sistemin çektiği toplam güçü gösterebilme imkanınız varmı? (watt değerleri)

ha bide bence bu üründe satış oranını artırmak için usb3 çıkışıda koysanız daha iyi satabilirsiniz . elekronik aparatları hakkında hiçbir bilgim yok ama şu anda millet usb 3 çıkışlı kasa derdi yüzünden çok sıkıntı çekmektedir en ucuz usb 3 okuyucusu 30 tl.
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-cift-usb-30-35-panel-usb-hub-dk-ac-u3a35x2/productDetails.aspx?productId=bs300057&categoryId=114325&SKU=BS300057

• quote:

Orijinalden alıntı: eşruhuum

şu anda gösterdikleri
    1 cpu kullanım oranı
    2 ram kullanım oranı
    3 intermet dowland ve upload
    4 şarkı ismi ve sıralaması
    5 cpu ısısı
    6 anakart ısısı (tam olarak neyin pek anlayamadım)
    6 ses oranı
    7 hardisk doluluk oranı
    8 şarkıların skın görselli artık adı her ne ise.

eksim yada artım varsa kusura bakmayın.

ürün çok hoşuma gitti doğru düzgün bir kasa alırsam kesinlikle bundan alırım birtane. bunda renk seçilme imkanı varmı? elektronik aksamlarda oldum olası yeşilden nefret etmişimdir. (ışık babında) ayrıca sistemin çektiği toplam güçü gösterebilme imkanınız varmı? (watt değerleri)

ha bide bence bu üründe satış oranını artırmak için usb3 çıkışıda koysanız daha iyi satabilirsiniz . elekronik aparatları hakkında hiçbir bilgim yok ama şu anda millet usb 3 çıkışlı kasa derdi yüzünden çok sıkıntı çekmektedir en ucuz usb 3 okuyucusu 30 tl.
    http://www.hepsiburada.com/liste/dark-cift-usb-30-35-panel-usb-hub-dk-ac-u3a35x2/productDetails.aspx?productId=bs300057&categoryId=114325&SKU=BS300057

usb seçeneği var ancak usb3.0 ın bi katkısı olmaz çünkü o kadar hızlı veriye ihtiyacı yok. tıpkı şu sıralar çıkan usb3.0 flashdiskler ve kart okuyucuları gibi.. henüz snde 50mb(ortalama usb2.0 hızı) okuma hızına erişemeyecekleri için 3.0 olmasının pek de manası yok..

renk bir de yukarıdaki gibi mavi imkanı var. kırmızı da bulmaya çalışıyorum ancak sadece yurtdışından temin edebiliyorum onun malzemelerini..

• pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1

pm

cevaplandı

• PM
  • mesajım bulunsun daha sonra ayrıntılı döneceğim
  • pmler cevaplandı

• Kırmızı led seçeneğiniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenzero94

Kırmızı led seçeneğiniz var mı?

maalesef mavi ve yesil secenegi var sadece.

• Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam pm attım bakarmısın alıcıyım
  • cevapladım

• kesinlikle almak isteyebileceğim bir ürün temmuz ayı içerisin de sanırım alabilirim :).
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.