Şimdi Ara

Kasanın Önpanel Ses Girişlerini Kullanamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Kasanın ön panalindeki ses ve mikrofon girişlerini kullanamıyorum. on board ses kullanırken girişleri kullanabiliyorum fakat, ses kartımı taktıgım zaman bu girişler iptal oluyor. Sebebi nedir

• ön panelleri kullanmadan pc açamazsınki

muhtemelen anakartta taktığın yerlerde bi sorun var yada takılmamıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: BluePage

ön panelleri kullanmadan pc açamazsınki

muhtemelen anakartta taktığın yerlerde bi sorun var yada takılmamıştır

Ön paneldeki yesil ve kırmızı ses girişlerini kullanamıyorum. Diğerlerinde bi problem yok..
  • Yanlış hatırlamıyorsam, AUDIO, USB ve POWER kabloları ayrı oluyor ön panelin.
    Senin kasada muhtemelen ön panelin AUDIO kabloları, anakartına takılmıştır.
    Ses kartının üzerinde varsa, anakarttan çıkarıp ses kartının üzerine tak.
    Düzelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Yanlış hatırlamıyorsam, AUDIO, USB ve POWER kabloları ayrı oluyor ön panelin.
    Senin kasada muhtemelen ön panelin AUDIO kabloları, anakartına takılmıştır.
    Ses kartının üzerinde varsa, anakarttan çıkarıp ses kartının üzerine tak.
    Düzelebilir.

Aynen Hocam.. Dediğin gibi, sanırım ses kartının uzerinde böyle girişler yok .. ses kartım creative sound blaster live eax 5.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhand28 -- 26 Kasım 2010; 15:29:13 >
  • ön panelin girişleri onboard üzerinden çalışır. sen harici takarsan onu devre dışı bırakırsın. aslında iki kartı da kullanabilirsin aynı anda. şöyle olur:

winamp'ta ses çıkışına creative'i ayarlarsın. sistem seslerine ve diğer programlara da onboard kartı ayarlarsın. ben öyle yapıyorum masaüstü bilgisayarımda iyi oluyor.

ses kartının üstünde de anakarta bağladığın yerlerden olmak zorunda. aksi takdirde ön paneli bağlayamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.