Şimdi Ara

[SATILDI] Kasalar - Sıvı Soğutmalar - Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Kasalar - Sıvı Soğutmalar - Güç Kaynağı

Merhaba,

Yakın zamanda boşa çıkan yada evde fazlalık olan duran ürünleri satıyorum. İlgilenen arkadaşlar konuya yazabilir veya özel mesaj atabilir.

Lian Li Galahad II Lite Performance 360MM Siyah ARGB İşlemci Sıvı Soğutucu - 3.750 TL

18.08.2025 Tarihinde satın alındı. Kutu, fatura ve garantisi var. Kutu içeriği eksiksiz. Düne kadar sistemimde takılıydı. Dün diğer takılı olduğu kasayı satınca çıkardım.

Arctic P12 Pwm Pst Argb 120MM Fan - Satıldı

12.08.2026 Tarihinde satın alındı. Hiç kullanılmadı. Kutu, fatura ve garantisi var. Kutu içeriği eksiksiz.

ARCTIC Liquid Freezer III PRO 360 - Satıştan Kaldırıldı

05.08.2025 Tarihinde satın alındı. Kutu, fatura ve garantisi var. Arada sırada kullandığım 2. bilgisayarımda takılıydı. Resimlerde görünen metal rengi leke olmuş neden bilmiyorum. Ama çizik değil, soğutmaya engel bir durumu yok. Kutu, kutu içeriği, fatura ile beraber teslim edilecek. Yedek sistemimi değiştirdiğim için bütün parçalarını satışa çıkardım. Kısa zaman önce anakart ve işlemci satıldığı için sistemden söktüm. Elimden geldiğince temizledim. 

Lian Li Lancool 207 Digital Siyah Mid-Tower ATX - Satıştan Kaldırıldı

02.08.2025 Tarihinde satın alındı. Kutu, fatura ve garantisi var.2. bilgisayarım olarak kullandım. Çok fazla kullanılmadı. Kutu içeriği eksiksiz. Üzerinde gelen farnların dışında exhaust olarak arkaya taktığım 1 adet Arctic P12 Pwm Pst 120MM fan kasa üzerinde hediye olarak gelecek. Elimden geldiğince temizledim. Kutusunda duruyor. Alttaki kasa (Lian Li Dan A3) veya bu kasa arasından hangisi satılırsa öbürünü satıştan çekip ben kullanacağım.

Lian Li Edge.850 Siyah 850W - Satıştan Kaldırıldı

09.08.2025 Tarihinde satın alındı. Kutu, fatura ve garantisi var. Kutu içeriği eksiksiz. Yedek sistemimi değiştirdiğim için bütün parçalarını satışa çıkardım. Kısa zaman önce anakart ve işlemci satıldığı için sistemden söktüm.

Lian Li Dan Case A3 Siyah Ahşap USB 3.1 mATX Mini Tower Kasa - Forum Dışına Satıldı

19.07.2025 Tarihinde satın alındı. Kutu, fatura ve garantisi var. Kutu içeriği eksiksiz. Ben mess modelini satın almıştım. Daha sonra ayrıca satın aldığım yan cam paneli ayrıca yanında vereceğim. Ben ekran kartı olarak MSI 4080 ile kullandım. Bu yüzden intake için slim fan kullandım. Bu kasa için satın aldığım 3 adet Arctic P12 Slim Pwm Pst fan kasa üzerinde hediye olarak verilecek. Şu anda sistem kurulu ve çalışıyor. Üstteki kasa (Lian Li 207 Digital) veya bu kasa arasından hangisi satılırsa öbürünü satıştan çekip ben kullanacağım.

Ciddi alıcı arkadaşlara whatsapp üzerinden görüntülü arama ile gösterebilirim. Anlaştığımız arkadaşa, teslim almaya gelmesinden önce önce hem daha detaylı fotoğraflarını yollayacağım hem de görüntülü arama ile göstereceğim.

Önceliğim İstanbul içinden (Avrupa yakası-Besiktaş) evimden alınacak şekilde yüz yüze satış yapmak. Satın alan arkadaş gelir, görür, inceler. Başka şehirden almak isteyen olursa, önce ödemeyi alıp, daha sonra kargo ücreti alıcıya ait olmak üzere Yurtiçi kargo ile ürünü yollayacağım. Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 3750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 18 Ağustos 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.