Şimdi Ara

Kasadan gelen ses üzerine pc donuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kasadan bir tık sesi geliyor ve pc donuyor 4-5 saniye işlem yapamıyorum tekrar tık sesi geliyor ve düzeliyor.
    İşlemcide ısınma sorunu yok ne yapmamı önerirsiniz?
    Tık sesinin nerden geldiğini çözemedim :/

• tık sesi hard diskten geliyordur. onu bir test edin
  • HDD, Bad Sector sorunlarıyla karşı karşıya olabilir. HD Tune ile HDD'yi taratıp, Healt sekmesinin resmini koyarsanız; hasarın varlığını, varsa boyutunu tespit edebiliriz.

@samedl
  • samedl kullanıcısına yanıt
    Harddiskten geliyor. HDD ide ise hddye giren 4 pinlik kabloyu diğerlerinden biriyle değiştirin.
  • Arkadaşlar chrome açınca sürekli kitlendiğini fark ettim ve choremeyi silip virüs taraması yaptırdım sorun düzeldi sanırım yazılımsalmış.
    50-55 dk'dadır kitlenme olmadı.
    Hd tune ilede tarattım bir bakın isterseniz. Yorumlarınız içinde teşekkür ederim :)
     Kasadan gelen ses üzerine pc donuyor
    EDİT:Chrome tekrar yükledim şuan sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedl -- 27 Şubat 2014; 1:48:14 >
  • Her ne kadar sorun düzelmiş olsa da, HDD durumu sağlıklı değil. Daha sonra pişman olmamak adına, önemli verilerinizi 2. bir depolama aygıtına kopyalamanızı tavsiye ederim.

Sorunun düzelmiş olmasına sevindim. İyi geceler, iyi forumlar dilerim;

@samedl
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Her ne kadar sorun düzelmiş olsa da, HDD durumu sağlıklı değil. Daha sonra pişman olmamak adına, önemli verilerinizi 2. bir depolama aygıtına kopyalamanızı tavsiye ederim.

Sorunun düzelmiş olmasına sevindim. İyi geceler, iyi forumlar dilerim;

@samedl

Teşekkür ederim pc çok eski artık gittigi kadar kullancam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yeni laptopum ve hdd den gelen ses
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim;
    İyi sabahlar, iyi forumlar dilerim;
    @samedl
  • samedl kullanıcısına yanıt
    Harddisk bayağı bir sağlıksız. Yakın zamanda değiştirmenizi öneririm.
  • Arkadaşlar hdd bozuldu kaçinilmaz son sayenizde yedegini almistim :)
    Yeni hdd almam gerek anakartim sata 2 destekliyor sata 3 alsamda calisir mi?

Edit:http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-3-5-250gb-7200rpm-sata2-16mb-hard-disk-st250dm001-fiyati,67664.html
    bunu alıyım mı? daha ucuza varmı bildiginiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samedl -- 5 Mart 2014; 20:19:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samedl

Arkadaşlar hdd bozuldu kaçinilmaz son sayenizde yedegini almistim :)
    Yeni hdd almam gerek anakartim sata 2 destekliyor sata 3 alsamda calisir mi?

Edit:http://www.istanbulbilisim.com.tr/samsung-3-5-250gb-7200rpm-sata2-16mb-hard-disk-st250dm001-fiyati,67664.html
    bunu alıyım mı? daha ucuza varmı bildiginiz.

Çalışır lakin SATA2 arabirim seviyesinde performans alırsınız.

Piyasanın güncel durumuna şu aralar hakim değilim. Sistem tavsiyeleri ya da Depolama bölümüne konu açarsanız, konu hakkında bilgili arkadaşlar daha isabetli tercihlerde bulunacaktır.

@samedl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.