Şimdi Ara

Kasada sorun?(Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
36
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gündür ne yaptıysam sorunu çözemedim.
    Arkadaşlar bilgisayari yeniden baslatinca hdd devreye girmiyor ve öylece kalıyor. Bende arkadan kapatıyorum tabii bu sefer de açma tuşuna basınca açılmıyor 10-15 bekliyorum açılıyor. Sorunu araştırmak için kasanin içindeki kabloları tek tek çıkardım yok sorun aynı değişmedi. Bir seyi fark ettim Power suppy ana kart bağlantı sokunce takınca elektrik geliyor kasaya. Bilgisayar açılınca sıcaklık ve cpu değerleri normal. Kapatınca kapanmiyor öylece fanlar çalışıyor. Fişi çekince durum aynı 15dk ya beklicem yada ana kart suppy bağlantısını Bios pilini sokecem.
    Bios pili bitik acaba ondan yapar mi? Sorun sizce neden kaynaklanıyor olabilir?

Bir de biraz araştırdım anakart kendini korumaya filân mi alıyormuş öyle bir şeyler varmış bu da olabilir mi Bios sokunce açılıyor çünkü? Ama işte neden korumaya alıyor. :/

-------------------

Arkadaşlar dikkatinden kaçmış. Kasayı açtım baktım cmos jumper yerinde yok. Çıkmış cmos jumper yerine takınca kasaya can geldi. Sorun ondan kaynakliyormus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncerdemirq -- 8 Temmuz 2016; 4:00:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    garip wifi sorunu [çözüldü]
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.