Şimdi Ara

Kasada çizik giderme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
22.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kasamın bir bölümünde çizikler var o çizikleri boyamadan nasıl giderebilirim

• Vernik ile bi derece giderebilirsin diye düşünüyorum fakat tam olarak geçmez. Çiziğin derinliğinede bağlı tabiki!
  • boyaya zararı olur mu
  • çizikler derinse boya vernik pek bi etkisi olacağını sanmıyorum
    verniğin boyaya zararı olmaz
  • sağolun cevaplar için tşk.
  • ss eklersen daha iyi yardımcı olabilirz,boyamadan diyorsun,derinse boyayla bile olmaz,zımpara hatta macun bile gerekebilr,nasıl çizik,ne çiziği,
    küçükse boşwer dursun,eğer vernik atcaksan bi işi tam yap,boya da at
  • ya şimdi kasanın üzerine vantilatör düştü bir kısmı çizildi kasanın şeklinde bir sorun yok da sadece iz iz çizikler oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueboy08 -- 19 Şubat 2009; 17:08:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gösterge camı çizik giderme ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oto yıkamacılara ya kada kaportacılara rica edersen bir miktar pasta alabilirsin. onu da dikkatli bir şekilde çiziklerin olduğu yere uygularsan sorun çözülebilir tabi çizikler çok derin değilse ...
  • üerine düşen şeyin boyası mı girdi yoksa boya mı kalktı bilemioyurm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueboy08 -- 23 Şubat 2009; 17:21:52 >
  • allah akıl fikir ihsan eylisen blueboy...bu çizikleri gidermek için hiç cif kullanılır mı sonra da boya soyuldu napıyım diyosun...
  • dostum vur sprey boyayı ama yok kimyasaldan korkuyorum diyorsan folyo kullanman gerekli
  • tamam ilgininiz için tşk
  • ne tür boya kullanacağım ben oraya bilen var mı
    kasaya boyamadan önce başka bir madde kullanılacakmı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueboy08 -- 24 Şubat 2009; 22:28:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueboy08

ne tür boya kullanacağım ben oraya bilen var mı
    kasaya boyamadan önce başka bir madde kullanılacakmı ??

aşağıdaki başlık sana yeterli miktarda yol gösterecektir

http://forum.donanimhaber.com/m_10728183/tm.htm
  • evet detaylı bir şekilde anlatmışlar çok tşk hepinize
  • bende öğrenmiş oldum iyi oldu janavar dostum
  • Aynen benim kasada çizik dolu bir çözüm bulunda arada bende halledeyim
  • dostum vernikle yapabilirsin yazmışlar arkadaşlar, üşendim daha almadım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueboy08 -- 4 Mart 2009; 18:06:10 >
  • Pasta cilayla arkadaşım onları dene bi etkisini görceksin
  • pasta cila kimi arkadaşlarımız boyaya zarar vereceğini söylüyor laftadan ibaretmi bilmiyorum artık
    ama adamlar kendi elleriyle atıyorlar boyayı kasaya 1 ay sonra pasta cila çekeceğim diyorlar boyanın tam oturmasını bekliyorlar belli de kimi arkadaşımız bu konuya öyle bakmıyor boyayı çıkarır gibisinden cevaplar vermekte denemiş bir kişiyle görüşbence pasta çekeceksen (ben denemediğim için bukadarını söyleyebilrim)
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueboy08 -- 3 Mart 2009; 23:27:39 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.