Şimdi Ara

Kasa sistemi 1 ayda güvenilir ve net kazanc (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
476
Cevap
24
Favori
19.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Arkadaslar katılım guzel yarin ilk kazancımıza başlıyoruz . Herkeze hayirli geceler .

• Benide ekle

• pm

• ben de PM alayım
  • geçmiş olsun arkadaşlar şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnlyLove

geçmiş olsun arkadaşlar şimdiden.

Sorun nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HypreniusKobe24

quote:

Sorun nedir ?

3-5 maç verip milletin güvenini kazanacaksın sonra parayla maç satacaksın
  • quote:

quote:

quote:

Sorun nedir ?

3-5 maç verip milletin güvenini kazanacaksın sonra parayla maç satacaksın

3-5 mac mı ? Yazılanı oku ilk once 1000 tl'ye kadar mac vericem sonra kucuk miktarlar talep edicem diyorum .
    Doğal hakkım emeğimin karşılığını istiyorum ne var bunda katılmak istemeyen zaten sadece takip etsin diyorum . 1000 tl'ye kadar kac tane mac gecicek biliyormusun sen ?

• quote:

Arkadaslar 10€'luk **** ile kasamız açılacaktir 1 ay sonunda net kazancımız 5.500 tl olacaktır. 1000 tl'ye kadar vereceğim butun kasa maclari ücretsiz olacaktır .
    1000 tl'den sonra cok kucuk miktarlarda ücret talep edeceğim kimseyi zorlamadan sıkmadan para kazanmasını sağlamaya çalışacağım eger sistemimize kayıtlı olmak isteyen arkadaslarımız olursa bana pm atabilirler .
    Öncelikle 1 ay boyunca sabır ve güven sart arkadaslar bunu göz önüne alanlar mesaj atsınlar lütfen . Saygılar

Pm alabilir miyim

• pm hocam

• pm alalım hocam
  • pm
  • pm
  • 23 lirayı 1 ayda 5500 lira yapmak, hem de güvenli bir şekilde.. benim mantığım almıyor. bu mesajımı lütfen kötü yorumlamayın, size içten başarılar diliyorum ve konunuzu takip edeceğim. dediğinizi gerçekten yaparsanız çok insana yol göstermiş olursunuz, ben de dahil. bu benim asla vaad edemeyeceğim kadar büyük bir başarı olur çünkü :)

şans yanınızda olsun, tekrar başarılar
  • quote:

Arkadaslar 10€'luk **** ile kasamız açılacaktir 1 ay sonunda net kazancımız 5.500 tl olacaktır. 1000 tl'ye kadar vereceğim butun kasa maclari ücretsiz olacaktır .
    1000 tl'den sonra cok kucuk miktarlarda ücret talep edeceğim kimseyi zorlamadan sıkmadan para kazanmasını sağlamaya çalışacağım eger sistemimize kayıtlı olmak isteyen arkadaslarımız olursa bana pm atabilirler .
    Öncelikle 1 ay boyunca sabır ve güven sart arkadaslar bunu göz önüne alanlar mesaj atsınlar lütfen . Saygılar

Selam
    Bilen bilir Almanya'dan katıldığımı.
    Paylaşacağınız kuponlara buradan ev kapı numaranızın adresine kadar saygı duyarım
    ama!
    Madem 10 para ile bir ayda 5500 gibi bir para yapabiliyorsunuz neden ufakta olsa miktarını belirtmediginiz bir ücret karşılığında sonraki kuponları vereceginizi dersiniz bilmiyorum.

Ne olur yanlış anlamayın amacım konuyu baltalamak yada sizi karalamak değil.
    Şahsen 10 parayı bir ayda 5500'e getirebilseydim bu iddia da!,
    birakin para karşılığı kupon ve kasa taktiği vermeyi ozelden herkesin hesap numarasını ister kazandığım ve hep kazanabilecegim için üçer beşer lira allaha Şükür parası atardim.
    İnşallah 10 parayla bir ayda 5500 değil 55.500 kazanırsınız ve kazandirirsiniz.
    Bunu canı gönülden istemeyen namert olsun
    Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahayasin1 -- 11 Şubat 2013; 1:43:23 >

• pm
  • bırak bu işleri üstadım.
  • "Birisi taşı atmış diğerleri de çıkarıyor..."
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.