Şimdi Ara

Kasa Modlamak İstiyorum Yardımcı Olacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

şimdi farklı bir sorun ile karşınızdayım sorun değil de istek meselesi velhasıl insan bu efendim doyumsuz :)

fazla uzatmadan elimde xıgmatek 382 pure black var bu kasaya mod yapmak istiyorum

Ancak nereden başlanmalı nasıl başlanmalı bilmiyorum

bu yüzden siz dostlarımdan yardım istiyorum;

ilk düşüncem kasanın yan kapağına pleksi sizce uygun mudur eğer projesini çıkarabilecek bir kardeşim/hocam var ise şimdiden teşekkürler

ikinci düşüncem kasaya rgb led çekmeyi planlıyorum elim az çok yatkın elektroniğe ancak fazla pahalı olmayan orta halli rgb nereden bulabilirim ?

üçüncüsü kasaya kaplama düşünüyorum bi yabancı forumda eskiden görmüştüm böyle sarı siyah şeritler çekmişti adam efsane güzel olmuştu ancak başka şeylerde olur

ve son olarak bu kasanın ön paneli çıkıyor boyamaya vs. müsait yani ilgilenen olur ise xigmatek asgard 382 pure black diye yazarsanız görsellerde bulabilirsiniz

bu işlerden anlayan arkadaşlar lütfen yardımınızı bekliyorum

farklı fikir veya düşüncesi olan elinde hazır bulunan fotoğrafını atmaktan çekinmesin lütfen

eski dh forum sevgisi ile sevgiler ile kalın

Teşekkürler  Kasa Modlamak İstiyorum Yardımcı Olacak?
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2207145/06352c8c-6c4a-40ca-be51-c67e7183f1c5.jpg Kasa Modlamak İstiyorum Yardımcı Olacak?

• Takipten beğendiğim şeyler çıkarsa bende faydalanacagim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün gaza geldim ve yan kapağı alıp sanayiye gittim. Pleksi kaplattirdim. Kendim çizim yaptim ve bu sekilde kestirdim. Suanlik pleksi kuruyor. Bitince fotoğraf atarim.

• Aynı kasadan bendede var. Bakalım güzel birşey çıkarsa bende modlayabilirim.

• hacı bu işlemi kaça yaptırdın ?

sonuştan memnun musun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Scorpitx_ kullanıcısına yanıt
    25 tl ve evet memnunum ama benimki acemi işi oldu kesimi lazerle yaptırırsan daha iyi olur
  • hocam aynısını bende yapmıştım yan tarafta ızgara vardı onu kestirip bu şekilde kaplatmıştım sonra kasa içi hava sirkülasyonunu saglayamamıştım pcnin önüne fan taktıgım halde sıcaklık ortalama 7-9 derece artmıştı...bence en dogalı ya kendinden camlı kasa almak yada onların tasarımını hiç bozmamak...ama yinede güzel çalışma ..iyi forumlar
  • gayet güzel olmuş bende çok hevesliyim bakalım ne olacak
  • Merhaba yeni girişimimiz "www.ucuzsistem.com". İkinci el,kaliteli ve hala garantisi süren bilgisayarları satışa sunuyoruz.İhtiyacınız olan ve iyi özelliklere sahip bilgisayarları yarı fiyatına hemde garantili bir şekilde temin edebilirsiniz.Girişimimize destek vermek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.http://www.ucuzsistem.com/

Girişimimize destek olarak güncel ve teknolojik haberlerin bulunduğu blog.ucuzsistem.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.