Şimdi Ara

Kasa Lazım (200 Liraya Kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Örnek Resim.

Arkadaşlar, önden arkadan ve üstten dışarı hava atacak bir kasa lazım

lga 1366 anakart koyacağım içine. Hava soğutma kullanacağım, önden iki üç tane fan bağlanabilmesi önemli, üç olursa süper olur.

Yan tarafı da böyle pencereli olursa iyi olur, kendime göre işleyip bir kaç fan takabilirim.

İçinde çok disk olmayacak bir hdd bir sdd.

ön panelinde bir yada iki tane usb3 soketi olmalı. İçinde egsoz ve intake fanları olması da artısı olur.

yeni kasa almak isteyen varsa bu tip bir ikinci el kasaya talibim.

Power mevzusunu bilemedim, 500-600 watt, belli bir kalite standardında psu lazım. Özel'den konuşuruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 16 Ekim 2020; 0:17:55 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• GİBABYTE SUMO Y OLUCAK BİR ADET TEŞİRDEN ALMIŞTIM. KULLANILMAMIŞ ARKA TARAFINI YAN KOYDUKLARI İÇİN ARKA KAPAK BİRAZ ÇİZİLMİŞTİ. İŞİNİZE YARARSA 551 955 52 83 ARARSINIZ TEKRAR KONTROL EDERİM 1-2 YILDIR KULLANIRIM DİYE TUTUYORDUM.
  • g.net kullanıcısına yanıt
    güzel kasaymış ama araştırdığıma göre pahalı gibi. çiziği hiç sorun değil, siz kaça bırakırsınız özelden yazar mısınız?

• Kasa dört dörtlük çıktı. Sıfırından hallice sumo y kasayı aldım.

Sayın g.net dört dörtlük satıcı çıktı arkadaşlar kendisine teşekkür ediyorum.

Cinebench testleri yapacağım verdiği highpower psu da tahminen sıkıntı çıkarmayacak.

fiyatlarını yazmamın sakıncası yoksa yazarım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 16 Ekim 2020; 20:33:4 >

• hayırlı olsun. dediğim gibi test etmemiştim powerı, test edersiniz herhangi bir sorunda yardımcı olurum. benim için fark etmez. tekrar hayırlı olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 BİN TL BU KASA ALINIR MI?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.