Bildirim
Kasa kapağı kesimi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bende ariyorum hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: gokox34
Bende ariyorum hocam
Bende yapıcaktım arkadaşın biri forumdan birisini tavsiye etmişti ama bulamadım şuan o arkadaşı. Vaz geçmeseydim kestimekten bi tane demirciye gidip istediğim ölçülerde kestirip, çizikler belli olmasın diye kesilen yere u fitili takıp pleksi yapıştırcaktım._____________________________ -
enes demirciler gayet güzel kesiyor merak etme bende örnek var foto atarım :D ÖNEMLİ OLAN KALİTELİ CANAVAR İLE KESSİN :D _____________________________ -
kapak kestırmek ısteyenler pm atsın ıst tuzla... _____________________________ anakart=Asus MAXSİMUS EXTREM VI / işlemci=ıntel core i7 4770 K 3500mhz / ram=corsaır domınator 8192mb / ekran kartı=ASUS GTX 760 O.C. (SLI) / ssd=ocz vertex3 120 gb / hdd=w.d. 1 tb caviar green 64 mb - w.d. 1 tb caviar black 64 mb hdd / monitor=ACER HS244HQ 3D / işletım sıstemı=windows 7 ultımate (64 bit)kasa=dark knıght hotswap / speaker == logitech z550 -
Forumun bu kısmı masaüstü sistemlerin neredeyse tarih olmasıyla birlikte bitik duruma gelmiş ama benim gibi gerçek bilgisayar kullanma zevkini masaüstünde bulan biri için hala güzel bir kısım. Herneyse soruna gelirsek bence kasa modifikasyon işi emek ve zevk işidir ve lazer kesim yaptırdığın an senin emeğin olmayacağı için tavsiye etmem. Kasa sacı eğer ki inceyse teneke makasıyla kesebilirsin kalın ve kaliteli bir kasaysa onunla kesemezsin bu durumda sana direkt olarak dremel tavsiye ederim _____________________________ -
Hocam Konuyu Niye Hortlattınız Ki. _____________________________ -
Kapak kesmek isteyenlere yardım amacıylaquote:
Orijinalden alıntı: kmlkszhacker
Hocam Konuyu Niye Hortlattınız Ki._____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X