Şimdi Ara

kasa ile ilgili sorunum var (yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 7 8 ay önce kasa toplattım sistemim şöyle

ASUS M4N68T-M V2 AM3 NVIDIA GEFORCE 7025/NFORCE 630A DDR3 1333MHZ VGA ANAKART
    Amd Phenom x2 560 3.31 ghz black edition
    Sapphire 1 gb hd 5850 ddr5 256bit dx11 (yeni nesil)
    KINGSTON 4GB (2X2GB) KIT DDR3 1333MHZ CL9 RAM
    Windows 7 ultimate 64bit
    güç kaynağı Aopen 550 Watt

arkadaşlar sistemim bu. bazı oyunlarda takılma yaşıyorum nfs hot pursuit,battlefield 3,split second,mafia 2,crysis 1. bizim burdaki internet cafedeki dandik pclerde bile takılma olmuyor ama benim pcde takılmalar yaşıyorum ayarları ne kadar kısarsam kısayım değişmiyor bu. bir sorun var ama çözemiyorum aslında aklıma anakartla ekran kartı uyuşmazlığı geliyor ama bilgisayarcıya sordum alakası yok dedi artık ne kadar doğru dediyse, sizce nedir sorunum arkadaşlar birde foruma paylaşayım dedim bi yardım ederseniz sevinirim yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• ekran kartınızın sürücüleri güncel mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

ekran kartınızın sürücüleri güncel mi ?

evet amd sitesinden sürekli güncelliyorum
  • 4 gb ramlerınızı tek tek sisteme takarak ve slot değiştirerek bahsettiğiniz oyunlardaki performansına bir bakın .. yani 2 gb ram kullanarak sistemi çalıştırığ deneyin ..

bu takılmalar nasıl bilemiyorum ..yani yazdıklarınıza göre yorum yapıyorum .. ama aklıma şuda geliyor bahsettiğiniz oyunlar sonucda üstdüzey oyunlar sistem yetmeme gibi bişi sözkonusu değil ama bu sanırım beklentılerınızle alakalı .. belkide sistemin çalıştırdıgı kadarı normaldır ..siz daha fazlasını umut etmişsinizdir ..

bunu bilemiyorum tabiki ..ama bir sorun varsa bir şekilde çözlecekdir..
  • quote:

4 gb ramlerınızı tek tek sisteme takarak ve slot değiştirerek bahsettiğiniz oyunlardaki performansına bir bakın .. yani 2 gb ram kullanarak sistemi çalıştırığ deneyin ..

bu takılmalar nasıl bilemiyorum ..yani yazdıklarınıza göre yorum yapıyorum .. ama aklıma şuda geliyor bahsettiğiniz oyunlar sonucda üstdüzey oyunlar sistem yetmeme gibi bişi sözkonusu değil ama bu sanırım beklentılerınızle alakalı .. belkide sistemin çalıştırdıgı kadarı normaldır ..siz daha fazlasını umut etmişsinizdir ..

bunu bilemiyorum tabiki ..ama bir sorun varsa bir şekilde çözlecekdir..

eve gidince onu denicem başkasındanda duymuştum ama ciddiye almamıştım :) fakat yine düzelmezse ????
  • olmassa paylaşın koyuna yine bakalım ..ona göre bir yol izlenir..
  • quote:

olmassa paylaşın koyuna yine bakalım ..ona göre bir yol izlenir..

Hocam peki bu sistemimi taramak icin bir program yokmu ya da ramleri taratmak icin test etmek icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harddisk ile ilgili 1 sorunum ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ramler için

memtest86

ekran kartı için

http://www.chip.com.tr/konu/pc-niz-icin-zorlu-testler-ekran-karti-testleri_22374_6.html

hdd için

HD TUNE
  • quote:

ramler için

memtest86

ekran kartı için

http://www.chip.com.tr/konu/pc-niz-icin-zorlu-testler-ekran-karti-testleri_22374_6.html

hdd için

HD TUNE

eyw çok sağol üstad deneyecem bunları
  • sonuçları yazarsın yine bakarız ..
  • Takipteyim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.