Şimdi Ara

Kasa ile ilgili sorum (resimli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

* Kasanın sol tarafında metalik kısmındaki fan, ses çıkardığı için kablosunun fişini çektim ve durdu.Bir sıkıntı yavaşlama veya herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım?

Kasa ile ilgili sorum (resimli)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buko59 -- 22 Haziran 2014; 16:02:25 >

• Pek bi sorun olcağını zannetmiyorum ama ısınma sorunu olucaksa yeni bir fan alıp takmanızı öneririm
  • bilader yan kapağı açık bırak hava temizlenn o fan kapak takılıyken fanın içindeki pis havayı dışarı atıyor bendekinide çıkardım yazın yan kapağı açıyorum gerek kalmıyor kışında zaten ev buz gibi oluyor :D :D :D yany kapağı kapatmassan sorun olmaz
  • bence sıkıntı olur o egzoz fan sen onu durdurmuşsun ısınnan hava dışarı çıkmayacak ve illerleyen zamanlarda sorun yaşayabilirsin
  • buko59 kullanıcısına yanıt
    O egsoz fanı kasa içerisindeki sıcak havayı dışarı atar.Eğer çok ses çıkarıyorsa 10-15 TL'ye yeni bir 10cm'lik fan takabilirsiniz veya mevcut fanınızı söküp, tozlardan arındırıp, etiketi altına bir damla makina yağı damlatıp, tekrar kullanabilrsiniz.Eğer bu ikisini de yapmayıp eksoz fansız kasayı kullanacaksanız, kasanın yan kapağını resimdeki gibi açık tutun ve mümkünse bu sıcak yaz aylarında kasa içine üfleyen bir vantiltörle bilgisayarınıza biraz nefes aldırın.Yazıktır, günahtır:))
  • Yazin sorun olmaz kisinda sorun olmaz sesi biraz fazla cikar oyun oynarsan performanslarda cok azcik dusus olur kucuk fan takabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapak açık devam et kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah beyler sağolun
  • ben kasa kapaklarını söktüm daha fazla performans alıyorum yaz sıcaklarında bi de kışlık giydirmeyelim kasalaramıza senin için görünüm çok önemli değilse sende çıkarabilirsin bence
  • pc temizlesen daha iyi olcak o pislik nedir içinde
  • Bence yeni bir fan al :D kaliteli fanlar pek ses yapmıyor yan kapagı actıgında hava sülfikasyonu bozuluyor zaten benim kasada 4 fan var :D baya ısı fark edıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.