Arkadaşlar kasanın içini flor. sarı ve turuncu yapıcam dışını ise metalic kırmızı... ilk katı attım ama sanki forumdakiler gibi olmadı boya markası akçalı boyayı vurmadan önce zımpara yapmalımıydım boya aşamalarını yazarmısın lütfen yardım edin.
ben duck boya kullandım seninle aynı renkleri kullandım... boyayı 25-30cm uzaklıktan sür mutlaka bu önemli... boya tam kurumadan üstüne diğer bir katı sürme... kapalı bir alanda kurumaya bırak... tam olarak kurumadan elleşme... iyi modlar...
forumda üst konu olarak boya teknikleri var arkadaşım ama ben sana yinede söliyim belki gözüne ilişmemiştir. Zımpara önemli çünkü prüz ve parlaklık istediğin gibi olmuyor. Önce kalın daha sonra ince su zımparasıyla yavaşça sağa-sola- yukarı aşağı ve çapraz olarak çok bastırmadan zımpara yapmalısın. unutma amaç boyayı sökmek değil boyanın yüzeyindeki ufak prüzleri yok etmek. Ve zımpra sırasında ufak tefek boyasız kalan yerler olursa dert etme. Boyayı da 30 cm( göz kararı) uzaktan sabit hızda ve eşit olarak yüzeyin üzerinde gezdirmelisin. İlk katı attığında forumda gördüklerinden çok daha berbat bile olabilir. Sabret ertesi gün yani iyice kurdurktan sonra ikinci katı at. Ve bu boyanın kuruması daha uzundur. İyice kuruduğundan emin ol ve üçüncü katı da at. İstediğin sonucu elde edebilirsin. Benim aklımda kalanla bunlar. Daha ayrıntılı bilgiyi dediğim gibi forumdan öğrenebilirsin. Resimli anlatım yapmışlar, sana daha faydalı olacaktır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme