Şimdi Ara

Kasa çalışıyor fakat monitörde sinyal yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran kartımı birinden yeni aldım arctic cooling taktım. resimdeki parçayı vidalarken vidayı fazla takmışım kart biraz eğildi. sonrasında ise kart soğukken pc yi açtığımda kasa çalışıyor ekran kartına güç geldi ışığı yeşil yanıyor fakat monitörde sinyal yok. onboardda görüntü geliyor ama kartta bir sorun var sanırım.
    onboardda everest kartı görüyor karta benchmark testi yapabiliyorum. fakat kart görüntü vermiyor.
    Lütfen bu işten anlayan elektronikçi arkadaşlar yardım etsin.
     Kasa çalışıyor fakat monitörde sinyal yok!!! Kasa çalışıyor fakat monitörde sinyal yok!!!

• darkmania06 D kullanıcısına yanıt
    Resimdeki güç bağlantılarını yaptınız mı?
     Kasa çalışıyor fakat monitörde sinyal yok!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkmania06

Ekran kartım Asus gtx280 sistem yeni.
    Ekran kartımı birinden yeni aldım arctic cooling taktım. resimdeki parçayı vidalarken vidayı fazla takmışım kart biraz eğildi. sonrasında ise kart soğukken pc yi açtığımda kasa çalışıyor ekran kartına güç geldi ışığı yeşil yanıyor fakat monitörde sinyal yok. onboardda görüntü geliyor ama kartta bir sorun var sanırım.
    onboardda everest kartı görüyor karta benchmark testi yapabiliyorum. fakat kart görüntü vermiyor.
    Lütfen bu işten anlayan elektronikçi arkadaşlar yardım etsin.
     Kasa çalışıyor fakat monitörde sinyal yok!!! Kasa çalışıyor fakat monitörde sinyal yok!!!

Kart üzerinde güç kablosu için slot var mı ?

• soğutucuyu takarken çipseti ya da pcb'yi kırmış olabilirsin.
  • Bu dediklerinizin hepsini yaptım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MONİTÖR SİNYAL YOK HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.