Şimdi Ara

Kasa Alacağım Ama...|Kasa Alınmıştır|

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kasa alınmıştır.Yardımı geçen tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ultima_ -- 16 Ağustos 2008; 13:01:41 >

• Yok mu cevap verecek arkadaşlar...
  • hocam modifiye etmiyeceğim diosan al güzel de bi kasa... psuları konusunda bişey diyemem kullanmadım ama en iyisi thermaltake bi kasa fazla para ama güzel performans
  • Katiliyorum barocka. Al bi istedigin thermaltake kasa. Istersen psu'yuda Tt al kullan derim.Ben Tt shark kullaniyorum cok memnum.
  • Çok kararsız kaldım 2-3 gündür sırf internette şu işi araştırıyorum Kasa için bütçem en fazla 150 YTL fln.Daha ekran kartı fln alcam[8D ] DEdiğim fiyatta kaliteli bir kasa tavsiye edebilirseniz sevinirim.Mod işini belki sonra düşünürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ultima_ -- 13 Ağustos 2008; 0:52:59 >

• 3.cü linkteki fena değil gibi.İyice aklım karıştı Linkler için sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle feel tavsiye etmem arkadaşım. FEEL kasalarda sadece görsellik var ne bir kablo toplama organizasyonu ne bir sağlamlık nede bir ele gelen yanı var.Ön panel genelde kapaklı oluyor ve klipsleri çıt kırıldım gidiyor.Elimden her türlü kasa gelip geçti ancak bir arkadaşıma topladığım bilgisayarda kullandığımız kasa cidden süper.Hayran kaldım desem yeridir.Şİddetle tavsiyemdir.Sakın feele bulaşma

Kasa bu;

AEROCOOL S9-PRO 40CM YAN KAPAK FANLI KASA (Aerocool S9-Pro)

AeroCool S9-Pro
    40cm yan panel fanı ile dünyanın en büyük fanlı kasası! Mesh ön paneli, LED'li 12cm fanı ve 9 adet 5.25" yuvası ile profesyoneller için!

Dünyanın En Büyük Yan Panel Fanı! 250CFM hava akışı, 12 dBA ses!
    40cm devasa yan panel fanı sayesinde kasa içerisinde başka hiçbir fana ihtiyaç duymadan sisteminizi etkili şekilde soğutabilen AeroCool S9-Pro, 250CFM hava akışını sadece 12dBA gürültü ile sağlayan bu fan ile rakipsiz bir sessizlik sunuyor!

Full Mesh-Grid Yapıda Zımparalanmış Alüminyum Ön Panel, 9 adet 5.25" Yuva!
    Siyah renkli ve kum zımpara ile işlenmiş delikli yapıdaki ön paneli sayesinde AeroCool S9 kasa hem kasanız için ideal havalandırmayı sağlar hem de kasanızdaki ön panel ışıklandırmalarının dışardan görülebilmesini sağlar. Tüm soğutma ve modding projeleriniz için istediğiniz şekilde değerlendirebileceğiniz 9 adet 5.25" yuvaya sahip olan AeroCool S9, aynı zamanda 3.5"'lik floppy veya fan kontrolcü gibi aygıtları bağlayabilmeniz için 1 adet 3.5" cihazlar için uygun yuvaya da sahiptir. Üstelik tüm mesh 5.25" yuvalar hava filtreli olup kasanızın içinin temiz kalmasına yardımcı olur.

Titreşim Önleyici Lastik HDD Montaj Adaptörleri !
    Sabit disklerinizi çarpma ve sarsıntılara karşı koruyacak lastik titreşim önleyici aparatlar ile monte etmenizi sağlayan AeroCool S9 kasa içerisinde bu aparatlardan 3 set bulunmaktadır. Bu aparatlar aynı zamanda HDD'nizden kaynaklanan kasa içerisindeki sesi de azaltarak daha sessiz bir çalışma sağlar.

Gelişmiş Giriş Çıkış Portları ve e-SATA bağlantısı!
    Aerocool S9 üzerinde yeni nesil yüksek hızlı disk kutularınızı bağlayabilmeniz için e-SATA çıkışı bulunmaktadır. Bu çıkış sayesinde anakartınızda e-SATA özelliği olmasa bile bu özelliğe sahip disk kutularını kolaylıkla bilgisayarınıza bağlayabilir ve USB'den çok daha yüksek veri aktarım hızlarına erişebilir hatta program ve oyunlarınızı e-SATA destekli harici diskinize kurup hiçbir performans kaybı olmadan oynayabilirsiniz.

Teknik Özellikler

* Kasa Tipi: Mid-Tower
    * Renk: Siyah
    * Malzeme: 0.6mm SECC
    * Boyutlar: 430 x 200 x 440mm
    * Yuvalar: 8 adet 5.25" (Dış) , 1 adet 5.25 veya 3.5" (Dış)
    * HDD: 5.25" yuvaya HDD montaj için titreşim önleyici adaptörler ile (3 adet)
    * PCI Yuvaları: 7 Slot
    * Giriş/Çıkış Portları: 2 x USB2.0 , e-SATA, Kulakılık ve Mikrofo
    * Yan panel fanı: 400mm, 400RPM, 250CFM hava akışı(max.), 12dBA ses seviyesi, çift bilyalı

160-170 ytl arası alınabilecek en performanslı ve en sağlam kasalardandır.0.6mm sacı ile oldukça kasvetlidir.Buna mukabil içine kurulacak en azgın sistemi bile kolayca soğutacaktır.Yan paneldeki40Cm fanı görünce bu kasaya dayanmak kulak ister demiştim ancak bir fan bu kadar sessiz çalışamaz.Yahu bende 120mm ultra sessiz nanoxia fan var ondan bile daha sessiz.Ayrıca 250CFM hava sirkülasyonunu kaç tane fanla sağlayabilirsin ki.

Bu kasaya yapacağın tek şey 40cm fanın yanlarına 2 adet mavi katot ışık bağla ve gece şöleni seyret.Yok ben akrilik pencereli bir kasa istiyorum diyorsanda COOLER MASTER RC-690 ve EVEREST 703B tavsiyelerimdir.

kolay gele....

• Kasa gerçekten güzelmiş.Fiyatıda uygun.Ama merak ettiğim bir şey var.O yan kapaktaki 40 Cmlik fan hani olurda başına bir şey gelirse piyasada bulunabilir mi?
  • o fan 2 yıl garantilidir arkadaşım sonuçta AEROCOOL alıyorsun yani perçinleri bile garantilidir ki zaten o fan o kadar uysal çalışıyr ki arıza çıkarmasına olanak vermek zor.
  • Kasa aklıma yattı Feelden vazgeçtim. İnternette şu kasanın bir fiyat araştırmasını yapayım iyice galiba bu kasanın siparişini vereceğim Kalitelive güvenilir bir site varmı bildiğiniz sipariş için? Yardımlarınız için sağolun.
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=1013&productid=bd850599

şuanda bu kasanın kargosu ücretsiz.Kaçırmayın efem düşünüyorsanız.

166 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 13 Ağustos 2008; 2:17:29 >
  • İlgin için teşekkürler.Şu an gözümden uyku akıyor sabah olsun ilk işim siparişi vemek olacak
  • Kasa güzel ama alınca dikkat et elini kolunu kaptırma fana
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Puratu_

Kasa güzel ama alınca dikkat et elini kolunu kaptırma fana

• AEROCOOL S9-PRO 40CM YAN KAPAK FANLI KASA (Aerocool S9-Pro)
    kasa acayip hoşuma gitti ya özellikle yan kapak acaba ses yapıo mudur onun dışında bu kasayı modlamak tam bi harika olurdu en azından soft mod
  • Eee siparişi verdin mi ?
  • güzel kasa
  • quote:

Orjinalden alıntı: aQua~MaDooR`

Eee siparişi verdin mi ?

Siparişi verdim vermesinede beni endişelendiren bir durum var.O yan kapaktaki 40 cm lik fanın çıkaracağı ses ne düzeyde olur acaba Neyse bugün yarın elime geçer heralde kasa.
  • Yine bir şey aklıma takıldı.Arkadaki egzoz fan o 40 cmlik fanın verdiği havayı tahliye edebilecek mi Kasa bir elime geçsede baksam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.