Şimdi Ara

kaş sorunsalı yaş 17

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle lütfen dalga geçmek için yazmayın ciddi anlamda kafaya taktığım ve düşündüğüm bi konu.
    cinsiyetim erkek 2 ay öncesine kadar sadece kaşımın ortasını cımbız ile alırdım sonra bi gün diğer tarafları uzun diye kısaltmak istedim sadece başı kısmından. ve makas ile kestim. sonra baktım ki normalde kaşın ucu inceydi makasla kesince kalın yeri kaldı ve kesildiği belli oluyordu. ben de kestiğim yerleri yavaş yavaş 5 günde bir 5-6 tane şeklinde aldım. tekrardan daha ince çıkar diye düşünmüştüm. ama malesef daha kalın çıkmaya başladı şimdi ise en uzun gördüklerimi alıyorum ama gerçekten kaş tellerim kalınlaştı yani alındığı belli oluyor diye düşünüyorum ve hemen hemen her hafta almaktan bıktım. sizce ne yapmalıyım ? tekrardan inceltmenin yöntemi varmı? aslında yatırsam iyi duracak yatırmanın bi yöntemi var mıdır? bide kaş küsmesi diye bişey duydum galiba kaşın ortasında oluyormuş kaşın başlama tarafı için de geçerli midir?

• Ss?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede aynı bende her hafta alıyorum. aslında para olsa lazer yaptırsan

erkeğim
  • Bence en iyisi bu
     kaş sorunsalı yaş 17
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    çok mu pahalı bişey bu lazer ya kaş için
  • Aynı şeyi saçları 1'e kestirince kaşlar gözüme batıyor diye yemiştim.Aslında birşey falan yoktu.Son 7-8 haftadır alıyordum.2 haftadır almıyorum.Dediğin gibi kalın olan ve dandik duranları alıyorum.Tekrardan bıraktım, uzasınlar.Uzayınca adam olurlar inş. Tek diyceğim kaşları normal olanlar hiç ellemesin.Asla ve asla.
  • takma bişey olmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    23 yaş geç bir yaş mı
    2 yıl önce açıldı
    Yaş 26
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Aynı şeyi saçları 1'e kestirince kaşlar gözüme batıyor diye yemiştim.Aslında birşey falan yoktu.Son 7-8 haftadır alıyordum.2 haftadır almıyorum.Dediğin gibi kalın olan ve dandik duranları alıyorum.Tekrardan bıraktım, uzasınlar.Uzayınca adam olurlar inş. Tek diyceğim kaşları normal olanlar hiç ellemesin.Asla ve asla.

aynen öyle benim hiç de kötü durmadığı halde kesmem başıma bela oldu almayın sakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre15461997

quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Aynı şeyi saçları 1'e kestirince kaşlar gözüme batıyor diye yemiştim.Aslında birşey falan yoktu.Son 7-8 haftadır alıyordum.2 haftadır almıyorum.Dediğin gibi kalın olan ve dandik duranları alıyorum.Tekrardan bıraktım, uzasınlar.Uzayınca adam olurlar inş. Tek diyceğim kaşları normal olanlar hiç ellemesin.Asla ve asla.

aynen öyle benim hiç de kötü durmadığı halde kesmem başıma bela oldu almayın sakın

Saçları 1'e kestirince (hayatımda ilk defa ve fail sonucu) benim gözüme batmışlardı.Son aylarda kendimle çok ilgiliyim.Ama kaşları alarak hatanın kralını yaptım Sen neden aldın ki? Kötü mü duruyordu yoksa benimki gibi kendine eziyet çektircek şey mi arıyordun? :D Ne zamandır uyarasım vardı milleti.Bu mesajlarımızı görenler kendine pay çıkarır inş.O kadar oyuncuya baktım.Tom Cruise özellikle.Adamın kaşlarıyla aynıydı kaşlarım.Gittim kaşların ............. Şimdi üst kısımlar normalde kıla yakın tüydü, şuanda kıl oldular.Cımbızla yavaşça çektiğin için kıl kökü genişliyor diye okumuştum ama bir sürü palavra var.Benimkiler tekrar uzasında görücez nasıl olcak

• Berberine git düzeltir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No ss no dalga geçme
  • kaşlarım normale göre kalın ama asla almadım almamda. Kıl tüy muhabbetini hiç sevmem ve her hafda kaşımla gözümle uğraşacak kadarda bakımlı değilim. Banyo+sakal tıraşı yeter.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.