Şimdi Ara

Kartvizit Bilgilerini Excel'e Aktarmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar işim gereği bir sürü kartvizit birikti elimde.Malum her gittiğimiz yerden alıyoruz.Ben bunları Excel de düzenlemek istiyorum.Firma adı,adresi,telefonu,kişinin ismi vs.Elinde hazır bu şekilde kullandığı bir format olan varsa hayrına paylaşabilirmi.Benim office bilgisi çok üst düzey olmadığı için çok basite kaçan tablolar oluşturuyorum

• http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/viewcat.php?cat=adres-etiket&cid=61
    burada ücretsiz yazılımlar var. Daha kullanışlılar.
    Excel ile uğraşmayın.
    EBS tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 27 Haziran 2011; 17:56:53 >
  • Merhaba,

Kartvizit sayınız binlerle ifade edebileceğiniz sayılara ulaştıysa bir kartvizit tarama cihazı ve yazılım almanızı öneriyorum.
    Bu cihazlarla hızlı bir şekilde kartvizitlerinizi tarayabildiğiniz gibi, OCR özelliği sayesinde ad-soyad,ünvan,firma adı, tel,fax,e-mail,web sayfası gibi alanları otomatik olarak doğru alanlara aktarmakta. Size kalan ise küçük hata-düzeltmeleri kontrol etmek.

Bundan sonra isterseniz listenizi excele atarsınız, isterseniz CRM yazılımınız ile senkronize edersiniz. Hatta mobil telefonunuza aktarmak bile mümkün.

Saygılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.